Kas Planar transformators

M

mtawab74

Guest
jūs varētu dot mums saiti vai sīku paskaidrojumu apm to, kas ir plakana, transformators devu, to pamatā PCB? devu, tas ir nepieciešams amulty slāni PCB? deva tai ir kodols?

Jā, jums ir izmantot kodols PCB tinumu, sazinieties ar w * w.ferroxcube.com, w * w.mag-inc.com vairāk info. Viesuļvētra

Pie RF un mikroviļņu frekvences, jūs varat darīt bez pamata. Savienojums ir mazāk, bet tā darbojas. Ar daudzslāņu plates var ielikt vairāk pagriezienus noteiktā virsmas laukuma un palielina sakabes.

paldies visiem uzpūtīgs mana problēma ir sens 37A kvadrātveida vilnis 45% nodoklis 2 impulsiem / cikls varētu i sens šo kārtējo, padarot PCB spirāli 25 Savukārt, kā pēc iespējas tuvāk 37A izsekot un savienojot slogu rezistors par šo spirāli, jo es / V pārveidotājs deva šo darbu?

Ar šo jaudas līmeni (37), un jūsu tikai vēlas atklāt pulss, es domāju, ka parastā mikroviļņu paralēlas līnijas virziena uzmavas strādās. Lets do daži aprēķini. 2 mūs, jums ir aptuveni 500 kHz frekvenci vai 600 m. viļņa No virziena sakabi jūtīgums ir sinusu līnijas garums dalīts ar viļņa garumu. ļauj mēģināt 10 cm iegūt sine (0.1/600) = sine (1.6e-4 radiānos) = 1.6e-4 sakabes efektivitāti. tas tiek reizināts ar sakabes 100% efektivitāti. [Edited daļu. Pastāv 4 uzlabojums, jo ceturkšņa viļņu garums ir pilns sakabes un 2 faktors FR4, kas padara manu calcuations ap 1e-3 efektivitāti, kas ļautu pamatoti signāli ar 37 galveno ceļu signālu faktors] es. aizdomas, ka Jums varētu atklāt pulss par izejas savienotāju. Pamēģiniet eksperimentēt ar kādu vadu paralēli galvenajā straumē vadu un osciloskopa, lai redzētu, vai jūs varat saņemt nosakāms strāvu. Vēl viens triks ir izmērīt sprieguma kritums visā garumā izsekot, ka 37 plūst cauri.

Kāpēc ne jums sajūtu pretestības ar savu PCB izsekot pretestības un atšķirība pastiprinātāju? Principā spirāli tuvu 37A dziesmu darbosies. Bet jūsu signāls ir ļoti atkarīgs, lai jebkāds feromagnētisks materiāls, kas tuvs spirāli (palielinot / samazinot savu savienojuma starp sliežu ceļu un spirālveida), un, protams, uz jebkuru citu pārejas vai radio frekvences signālus. Slēgta magnētiskā kodols ar primāro un sekundāro tinumu ir definēta savienojuma, kas ļauj mērīšanas primāro pašreizējo precīzi. Šī ir labāka izvēle. Bet izvēle ir atkarīga no jūsu pieteikumu. Tātad, pastāstiet mums, ko jūs vēlaties, lai pasākuma (frekvenču diapazonā, precizitāte).

mans pieteikums ir sens push pull pārveidotāja pašreizējais šī strāva ir 37A pīķa ar frekvenci 100Khz/90% nodevas i netiek izmantota pretestības izpētes coz no jaudas zudumi (lai iegūtu 1 volts, kas pārstāv šo pašreizējo i nepieciešams 0,025 ohm/30 vatu) pārāk daudz zaudējumi Es gan par to, izmantojot 0.001Ohm + atšķirība pastiprinātājs, bet es domāju, ka Nosie būs lielas salīdzināma ar atklātas signāls (37mvolt) arī man ir nepieciešams ļoti lēts risinājums, kā 0,025 Ohm = 5 $ do u ir kāds risinājums trokšņa problēma, ja 0,001 PCB rezistors + pastiprinātāju pateicas 4 jums visiem

Jums ir liels EMI vidē. Kā par liekot papildus vienu pagriezienu likvidācijas jūsu transformators? To var izmantot, lai sajūta sprieguma pāri lielu vērtību rezistors, un tādējādi nav atkritumi jaudu. Tas likvidācijas būtu paralēli efektīvi savu slodzi, un tas nav atkritumi jaudu, jo slodze, sensora pretestības koeficientu var izdarīt ļoti mazs. Ja Jūsu dizains var atļauties daudz dārgāki komponenti, jūs varētu likt (līmi) Hall effect strāvas sensora aiz strāvas izsekot un izmērīt strāvas viļņu formai, ka veidā.

žēl to, ko šis vienotais savukārt do ????????????????? devu, tas darbojas kā strāvas transformators ????????? un kāda būs ieguvums šajā savukārt V / A? Es domāju par izpētes sekundāro pašreizējo nevis primārais ir tas, ka darbs ?????? paldies

Vienota savukārt jums izolēts pasākums spriegumu vilnim pāri slodzi un disku. Tas nebūs jums pasākums strāvu. Es nebiju pārliecināts, ko jūs vēlētos, lai mērītu. Daudzus gadus atpakaļ bija FETs ar otro avotiem, kas bija straumēm samazināts no kopējā apjoma. Tās tika izmantotas līdzstrāvai.

Tikai izmantot esošo zondi (vienu primāro tinumu vairāk toroidālā core bobin), kā jebkurš cits to dara. Tikai pārliecinieties, ka galvenais apjoms ir pietiekams, nav, lai piesātinātu ferite jomās.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back