Kas par SmartSpice - sasist-Eldo un to AMS?

H

Humungus

Guest
I ievietojis šo citā forumā un kā es saņēmu atbildes I post to šeit, lai redzētu, vai valsts ir atšķirīga ;-)

Vai ir kāds, kas var sniegt mums pārskatīt salīdzinājumu starp simulatori minēts?

Šeit mēs izmantojam Eldo un ir jautājums, lai iegūtu Eldo AMS licence (120K Euro).

No otras puses, Silvaco un delfīnu piedāvā mums to AMS imitatori: Harmony AMS (SmartSpice kodolu AMS spējas) un sagraut.

Mums ir arī Eldo RF un vēlētos zināt, ko par citu simulatori RF spējas.

Vai kāds ir skaidra ideja, ja tie ir līdzīgi pēc funkcijām?

Kas par konverģences, ātrums, MC, precizitāte, izvairīšanos no math singularities?

Paldies par Jūsu laiku

Poniżej można zobaczyć ciekawy wykres, przedstawiający udział poszczególnych rodzajów aplikacji / materiałów odnośnie ich popularności z całej puli oprogramowania dostępnego na App Store. Na pierwszym oraz drugim miejscu mamy książki (z czego wynika, że ludzie naprawdę czytają książki na ekranach … <a href="http://www.frazpc.pl/aktualnosci/573961,W-App-Store-na-liczniku-stukno-300-000.-300-000-aplikacji-dostpnych-dla-iOS.html">Continue reading <span class="meta-nav">→</span></a>

Read more...

čau,

Ja jūs salīdzināt Eldo RF Es teiktu:
Man nav zināms, ka sadursme ir RF šķīdums ...
un par SmartSpice, nav tāda paša līmeņa
no functionnalities.

tāpēc es jums iesakām turpināt Eldo RF vai Adms-RF!

Bozzo.

Man ir vairāk expirience ar

Spoks (arī RF iespēja)
Sadauzīt
Hsim

bet arī darba daļēji ar

Hspice
ADS
Saber
Titan
Eldo

Pirmo 3 ir manas favorites par savas klase:

Spoks; lielas jaudas analog, RFoption tikai daži PN analīze
Sagraut; vienu kodolu Verilog VHDL VHDLAMS VerilogA
Hsim; pilna chip analog funkcionālās verificēšanas

Līdz šim izmantot vairumam darba sagraut w ECS shematisks.Sakarā ar nepietiekamo shematisks integrācijas kadence Komponists spektrs ir vēlamās tagad.Tajā pirmo reizi I sazināties ar sagraut pie 1995 tas bija tikai vienu kodolu AMS.Šodien ist atbalstīt visus standarta valodu un tas ir līdzīgi precizitāte un konverģences īpašības, kā spoks.Par atmaksas sagraut ir tas, ka tā nav tas pats integrācijas līmeni, kā parādība, kas kadence shematisks, modeli faili ir pielāgots, jo vienmēr ir nelielām atšķirībām, interpretējot to, kas ir Hspice saderīgiem, tas ir lēnāks lieliem> 10k analog ķēdēs.Priekšrocības sagraut ir tagad ir 10 gadi vienu kodolu jaukto simulators, integrētu vilnim, ir daudz vairāk produktīvu, dizaineri tiek realizēti iepazīties ar to netlist līmenim, nosaka ņem dienās, nevis mēnešos.

Lielais pārdevēji piedāvā tagad līdzīgu jauktu signālu īpatnībām ar

Advance MS (Mentor)
AMS dizainera (modulācija)
Hsim (w C & VerilogA pagarinājumus),
kas nav patiess sajaukts
citi

un beigās tie varētu piedāvāt labāku integrāciju pastāv pašu plūsmu.Kopējais slikts stāsts ir tas, ka fabs tikai piegādes ierobežotu skaitu (~ 1) no EDA platformas.Tas ļauj pārdevējiem būtu monopola situācija, un tas ir atspoguļots, ka fabs ir ļoti lielas atlaides (50-90%) par EAA.Tātad, dažreiz nav izvēle visos, ja nav pietiekami daudz zināšanu inhouse atbalstīt rīks plūsma neattiecas vai tikai daļēji, ko atbalsta Fab.

Galvenais jautājums ir, lai būtu standarti

Spice Netlist (dažreiz sauc Hspice)
Viļņu Format
Backannotation Info
Analog Uzvedība Languages
Ekstrakcija Noteikumi

Es vēlētos, ka līdzīgu attīstību kā GNU / GPL par analog EDA standartiem.

Tas ļautu mazajiem ražīgākām risinājumu atrast tur draugiem.

mentors merge evercad aditspice
aditspice ir labs, strauji spice motors

varbūt varat mēģināt aditspice Vs hsim Vs powermill
vēl viens jauns instruments ir fineSim ..

i am atrast grūtības lejupielāde mentors grafikas microvison.noklikšķinot "i vienošanās; poga tas nav doties uz nākamo lapu.izlietotās 1 h arī.bet risinājums.var kāds man palīdzēt atrisināt šo problēmu vai citu saite 4 to pašu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back