Kas par koaksiālo zonde!?!

I

indiaco

Guest
hi cilvēki, i 've strādājis latelly par microstrip p @ ATH antenu, un lai gan es esmu sekoja kopā ar grāmatām es vēl joprojām ir dažas šaubas par barošanu ... precīzāk: Esmu baro p @ atch ar iešūtām barība, pareizi platums būtu 28 mm (pa fomula & programmatūra: appcad; linegauge), bet i beidzās pieskaņotu antena ar 18 mm microstrip un i did mēģināt vairākas platumus starp. Pirmais ir 50 omi līnija, otrais ir apmēram 64 Omi. (Rezultāti no IE3D) Bet, ja es barības to ar koaksiālo zonde (50 omi), tieši tādā pašā situācijā kā ielikt microstrip izrādās atbilstošas antenas, un nopelt 64 nav 50! : Evil: Kāpēc tas notiek? visi clues welcome paldies jau iepriekš.

[Quote = indiaco] hi cilvēki, i 've strādājis latelly par microstrip p @ ATH antenu, un lai gan es esmu sekoja kopā ar grāmatām es vēl joprojām ir dažas šaubas par barošanu ... precīzāk: Esmu baro p @ atch ar iešūtām barības, pareizu platumam jābūt 28 mm (pa fomula & programmatūra: appcad; linegauge), bet i beidzās pieskaņotu antena ar 18 mm microstrip un i did mēģināt vairākas platumus starp. Pirmais ir 50 omi līnija, otrais ir apmēram 64 Omi. (Rezultāti no IE3D) Bet, ja es barības to ar koaksiālo zonde (50 omi), tieši tādā pašā situācijā kā ielikt microstrip izrādās atbilstošas antenas, un nopelt 64 nav 50! : Evil: Kāpēc tas notiek? visi clues welcome paldies jau iepriekš [/quote]. labi, ar zondi krūti, jums vajadzētu pāriet zondi uz centru p @ tch (teiksim, 10% ~ 20%), lai būtu labs iekārtošanu. slēgtā veidā vienādojumi ir pieejami zondes pozīciju. Labākā grāmata par to ir, jo ikviens zina: "Hanbook par microstrip antenas", ko bahl un citi. Marti

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back