kas opamp ir jāizmanto

A

avinash

Guest
Es gribu opamp, kas varētu vadīt CMOS switch.which veida oamp i būtu use.what spec man vajadzētu paturēt prātā, kamēr projektēšana, kas opamp.

Vadīt slēdzi, no opamp GBW vajadzētu būt vairāk nekā 3 līdz 4 reizes komutācijas frekvence. Arī opamp faktiski vajadzētu arī vadīt vāciņš slēdzis cenšas maksas. Tādējādi, jūsu opamp jābūt iespējai apgriezties kondensators.

paldies par jūsu palīdzību vamchi. vēl viens query.does par izturību slēdža spēlē jebkādu lomu braukšanas spējas opamp vai man vajadzētu tikai koncentrēties uz capacitive (kapacitātes, kas slēdzis maksas) braukšanas spēju opamp.

ON pretestība faktiski ietekmi sedimentācijas ātrumu opamp. Izmēģiniet un nodot pārejošu simulācija, un pēc tam pārslēgties slēdzi ON un OFF, lai pārbaudītu strīdu ierobežojumus. Load gudrs, tas ir kondensators, kas ir kritiska. Tas ir tāpēc, ka ar slēdzi un vāciņu, tikai DC ceļš uz zemes ir ar kondensatoru.

dārgie vamsi, jūs gribējāt teikt, ka par rezistenci neietekmē iekraušanas opamp.but, kā tas varētu be.because tieši tajā o / no opamp slēdzis p ir placed.capacitor atrodas pēc slēdža. turklāt mans kondensators ir 40pf value.which opamp arhitektūra ir lietderīgi vadīt šo vaue no cap.thanks iepriekš.

40 pF, ir ļoti liels kondensators. Ja jums nav varas ierobežojums, varat mēģināt braukt ar normālu OTA. Ja jauda ir ierobežojums, Jums ir jābūt pašreizējā posmā (A klase vai klases AB) Jūsu opamp. Tāpat kā es teicu, slēdža pretestību nebūs nekādas ietekmes uz DC iegūt no opamp bet GBW un nosēšanās. Ja pretestība rada LHP nullei, tad rezultāts būs nokārtot anyways ....

dārgie vamsi, ko es domāju ir, ja o / p pretestība opamp ir augsta salīdzinājumā ar ieslēgtu pretestību, o / p volatge būs drop.am i labi. Turklāt, lūdzu, pasakiet man sīkāk, kā slēdzis pretestība ir par joslas platumu efekts un nosēšanās laikā opamp.

Cienījamie Avinash, kas nāk uz jūsu gadījumā, pirmkārt, DC pieaugums ir tikai veikta ar izejas slodzes, kas izraisa efektīva pretestība ir mazāka par R0 uz zemes. Atcerieties pie DC, pieaugums ir gm * (R0 | | RL). Jūsu gadījumā, es neredzu nekādu tiešu ceļu uz zemes. Tas ir caur switch (kas ir ļoti mazāk rezistence) un kondensators. Līdz ar to nav tiešas RL (no slēdža), kas var samazināt DC pieaugumu. Nu tuvojas GBW, es gribēju teikt, ka nevis vienkārši pole pie izejas formā Capacitance, jūs tagad redzat no Switch ON res slodzi un sērijā vāciņu, slodzes. Tas izraisīs LHP nulles jūsu apjoms un fāzes reakciju. Tātad, stabilitāte varētu būt kritiska tādā nozīmē, ka tur varētu būt jānomāc zvana. Jums ir nepieciešams, lai izmēru slēdzis tāds, ka LHP nulles ir ārpus clocking biežums slēdža .......

Sveicieni. Avinash, jūs varat post shematisks vai rasējums jūsu ķēde? Es gribētu saprast, kā jūs savieno kondensatora jūs runājat par. Paldies jau iepriekš. :)

dārgie vamsi, thanks. Man ir izstrādātas opamp ar 5pf slodzi. tagad es modelētu fāzes starpība 25pf slodzi, kas pievienota starp o / no opamp p un vss.obviously mans fāze rezervi pasliktināsies. tagad es modelētu fāzes starpība 15k pretestību virknē ar 25pf griesti no o / no opamp p un vss.now mana fāzes starpība improves.what ir iemesls that.is ka LHP nulles impoving posmā margin.if jā, tad kā un kā LHP nulles nonāk picture.moreover ja nulles LHP uzlabojas fāze rezervi, kas ir jāuztraucas par. Es domāju, ka Enrike ir sapratis problēmas too.there nav nepieciešams, lai nosūtītu shematisks.

Cienījamie Avinash, Tur jums ir .... jums ir taisnība, pilnīgi skaidrs.

dārgie vamsi, jums nav man pateikt, cik LHP nulles nonāk picture.moreover ja LHP uzlabojas mans fāze rezervi, kas ir jautājums uztraukties?

Ok ... LHP nulles pieaug fāze normu. tāpat tas palielinās iegūt pie -20db/dec. tāpēc var būt prob ar o / p šūpoles.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back