Kas metodēm pastāv mijiedarbībai ar PLC, lai ..

A

arbj

Guest
Čau,

Mums ir paredzēti vairāki RS 485 (proprietary protocol),
kas pamatojas sistēmas izmantošanai industriālā vidē.

Mēs sniedzam dažus pamata 0-24 V DC līmenis ieejas / izejas, kas mijiedarbībā ar PLCs.

Es esmu ieinteresēts zināt, ko komunikācijas metožu izmantošanu, neatkarīgi no PROFIBUS, MODBUS
uc
Vai paralēli izejvielu un produkcijas ostās arī izmanto ...??

pateicība
a

Parallel I / Os ar speciāla komanda signālus kā starta / apstāties un attiecīgo statusu signālus gatavu / aizņemts / kļūda joprojām visbiežāk interface tehnika rūpniecībā,
kā arī analog standarta signāli 4-20 mA vai 0-10V, lai setpoints un mērījumus.Protams, tās ir saistītas ar mazāku projektēšana intensitāti un saprot vairums inženieru, kas diemžēl nav gadījumā ar autobusu saskarnes.Mazās iekārtas, kopējās izmaksas ir tipiskas mazāku ar klasisko saskarnes.(Pat Pirmā pasaules valstīm!).

Es gribētu apskatīt I / O līdz I / O interfeisus, piemēram, to, ko jūs uz kā brutālu spēku metodi.Jā, ka tas tiek izmantots, bet šeit ASV (neesmu pietiekami iepazinies ar citiem tirgiem) parasti dažu veidu sakaru barotnes.Jo īpaši, kad, ja jūsu ir plānošanu nosūtot / saņemot analog informāciju.Tas var iegūt dārgi ņemot divkāršot līdzi I / O tikai, lai nokārtotu info uz priekšu un atpakaļ.Populārākās komunikāciju vidēja tiesības tagad ir Ethernet I / P.Tā ir viegli setup, ātra un elastīga.Varbūt, ja jūs pēc nedaudz vairāk par to punktu skaitu, kā arī ideja par to, ko jūs darāt ar informāciju, es varu būt konkrētāki.Piemēram, pāris diskrētos punktos nebūtu patiešām orderis ikvienai komunikācijas setup.

Russell

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back