Kas MCU ir labākais, lai iegūtu vispārējas nozīmes invertoru?

J

Jason-dong

Guest
Zemas izmaksas, augstas veiktspējas, augstas uzticamības, Space Vecter PWM produkciju. Paldies: |

Par zemu end invertors jūs varētu izmantot Fujitsu's Microcontroller, kas ir 8 kanālu 10 Bit ADC, PWM rezultātus un 16K zibspuldzi. daļas numurs ir tas, MB89F202 un programmatūru, ti Softune nāk bezmaksas lejupielādējamu ar apdzīvotās C-kompilatoru. Īstenošanas vietu vektora metodiku jums ir nepieciešams izpētīt citus kontrolieris Fujitsu kas iebūvēts deadtime korekcijas, kā arī, kas varētu radīt nepieciešamo 6 PWMs produkciju. Jūs varētu apskatīt www.fmal.fujitsu.com , lai iegūtu vairāk informācijas vai rakstiet man.

Paldies. Kā par Motorola, ADI, TI, Intel, Infineon?
www.fmal.fujitsu.com [/url], lai iegūtu vairāk informācijas vai rakstiet man.

Hi Izmantojiet DSP56F8xxx no FREESCALE tas Power orinted ierīces zemo cenu 2,5 $ @ 1K thay arī vairāki varas pieteikumu un ref dizains + kods, izmantojot šo mikroshēmu, kā strāvas kontrolieris, invertoru, PWM, Jaudas koeficients augstuma utt Visu labāko Bobi

Hai, varat mēģināt ar PIC. Tas būs ekonomiski. Mēs izmantojām PIC16f72. Un man ir daži citi invertora nav. Regards. Gopi

Hi all, Paldies par jūsu informāciju. Mans mērķis specifikācijai jābūt: SVPWM, 1k ~ 20k pārvadātāja frequecy, 0 ~ 400Hz izejas frekvenci, tukšais laiks kompensāciju algoritmu. Kāds ir šāda veida projekta pieredzes? Regards, Jason

Hi, Tur esam daudz izvēli. Viens no tiem var C2000 DSP ģimeni no Texas Instruments. Tās ir dažas piemērošanas piezīmes, piemēram, savu projektu. Iet uz www.ti.com , lai iegūtu vairāk info. Goodluck, Kieennx.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back