Kas max pāreja vērtība jānosaka .18/.13 procesā?

Z

zyphor

Guest
Hi Kādas vērtības man būtu jānosaka par max_transition ar 0,18 procesā vai 0,13 process: (

hi, es domāju, ka max_transition ir iestatīts atkarībā no jūsu sistēmas iestatījumu, nav jūsu prātā.

Jūs vēlaties, lai izskaidrotu to skaidri? Manuprāt, tā ir dizaina noteikums un ir jāpakļaujas Tsms valdīšanas, protams, man ir jāņem vērā sistēmas pulksteni ātrumu.

hi, ko es domāju ir pārejas laiks attiecībā uz ievades atkarīgs no jūsu sistēmā, bet nav atkarīga no dizaina noteikums. Un es domāju, ja u ir labs lib, piemēram Artisan bibliotēku, jūs atradīsiet dažas pāreju projektēšanas normu jau ir ur lib. Tik u dont ir pārdefinēt to. Un, ja u jāuztraucas par rezultātu ur sintēze nesaskan ar rezultātu p & r par max_transtion, u var izmēģināt fiziskās kompilatoru.

Attiecībā uz nelineāriem kavēšanās modeli bibliotēka, produkcija pāreja ir funkcija ievadi pārejas un jūsu izejas slodzes. tāpēc, ja jums noteikt jūsu ieguldījumu pārejas laiku un izejas slodzes jūsu dizains ir braukšanas, tad nav nepieciešams change_maximum pāreju, kas jau defibed jūsu pārdevējs bibliotēkā (TSMC vai ....).

Bet iekšējo loģiku, max pāreja problēma joprojām pastāv. Kas 's iekšējo max pārejas laiks ir atkarīgs? Manuprāt, tā ir process saistīts jautājums.

hi, zyphor jūsu r pareizs. max pāreja iekšējo ir atkarīgs no ur tech. bet tas jau noteikti ur lib pārdevējam. lai u var atstāt to atsevišķi. tikai rūpes par ieejas pāreju. tas ir OK.

Take Samsung noteikums, piemēram: par 0.18um process, max pāreja ir iestatīts uz 1.2ns

Ja tas ir statisks signāla ceļš. To var ignorēt. Kad tas exsist dažās critcal ceļu. Tas var radīt nevēlamu pāreju troksni. Ja CMOS loģika darbojas savā transistion, tas izskatās nepatīk loģika circuit vairs. Tā darbosies kā analog pastiprinātājs atkarīga policists pārveduma funkciju. Tātad, kad jūsu barošanas vai ieejas signālu saņemt nelielu komutācijas (ex. 100mV), tas pastiprinātu šo troksni zināma līmeņa (par ex. 100mV * 10 = 1V). Tātad, lai jūsu loģiku nepareizu darbību. Tātad, tas ir labāk ierobežojumu jūsu max_transistion uz saistošs virsu. Noteikums ir vēl neilgu laiku šajā nestabilajā reģionā (pārejas vai pastiprinātāja režīmā), ticamāka jūsu loģika circuit.

max_transition definē maksimālo laiku loģiku-0-to-loģiku-1, kā arī loģika-1-to-loģikas-0. kaut arī īsāks ticamākus, īsāku pārejas laiks nozīmē arī lielāku attēlu. tāpēc dizainers ir jāzina viņa / viņas sistēmas un tirdzniecības-off.

1. ieskatīties bibliotēkas, kas ir skaits, par to? Lielākā daļa bibliotēkas lietošanas meklēt-up galda šodien, lai nepārsniedz tabulā. 2. palaist Signal integrācijas instruments, ilgu max_transition laiku būs SI jautājumiem. Kā noteikums īkšķis, nepārsniedz 1.8ns 0,18, 1,3 ns ar 0,13. :)

lūdzu, skatiet standarta šūnu lib, kas jāizmanto. laba vēlējumiem. [Quote = zyphor] Hi kas vērtība man būtu jānosaka par max_transition ar 0,18 procesā vai 0,13 process: ([/quote]

max_transition ir viena no KDR noteikuma, un lemj bibliotēka!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back