kas izraisa manas DUT ir frekvences novirze?

T

TerryADS

Guest
Sveiki draugi, Man ir paredzēti DECT (GFSK modulācijas) unit.Testing PCBA ir frekvence ir OK, bet kad es apkopot to, pagrieziet ierīci apkārt testēšanas biežumu drift (starojumu), es atklāju drift pāreja no 3KHz līdz 28KHz ar dažādiem leņķi, mana specifikācija, kas 15KHz.What izraisa fenomens? Paldies,

Es atklāju, kad man pieskārās E-vāciņu, kas ir apvedceļš kondensators varas fiksēt mikrofonu, frekvences dreifs vairāk serious.I zinu, kas notiek un kā to atrisināt? Kāds var man palīdzēt?

Vai PLL VCO biežums pats kā raidītāja izejas frekvenci? Ja tā ir, tas varētu būt raidītāja enerģijas saņemt atpakaļ VCO un velkot freuqency.

Pilnīgi piekrītu toonafishy. "Dreifa tad būtu jāsamazina, ja izslēgšanas modulāciju. Citas iespējas varētu būt signāls, pikaps par VCO tuning līnijas, nepietiekams aizsargekrāniem, ...

Izskatās, ka jums ir atdalīšana un / vai izkārtojuma problēma. Pārbaudiet barošanas atsaistīšanas kondensatori ap PLL (visiem PLL, ieskaitot VCO elementi), kā arī pārbaudīt zemes izkārtojumu anomālijas, jo izmantojot to pašu pamatu PLL un mikrofona priekšpastiprinātāju.

Jums nav paskaidrojuši savas ķēdes. Ja tas ir PLL mēģina bloķēt modulācijas produkciju, tad jums ir jālūdz mazliet par dabu modulāciju. Ja Jums ir modulētu ar vairāk 1's par 0's, jūsu modulācija vidējais biežums būs ārpus centra, un jūsu PLL būs taisnība, ka, lai "vidējais" frekvenču tagad ir bloķēta. Tātad biežums 1's būs gandrīz par kanāla vidus, un 0's biežumu izeja no joslā.

[Quote = toonafishy] Vai PLL VCO biežums pats kā raidītāja izejas frekvenci? Ja tā ir, tas varētu būt raidītāja enerģijas saņemt atpakaļ VCO un velkot freuqency. [/Quote] Paldies visiem kindness.The PLL VCO biežums nav same.The pilnībā integrēta VCO darbojas 4 / 3 vajadzīgo LO frequency.Attached shematics.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back