Kas izmantojot norādes ar C trūkums?

viens trūkums es zinu, ka, ja jūs kļūdāties apstrādes palīglīdzekļi tā var pat novest pie crashing jūsu sistēmā ....

sundarmeenakshi, visvairāk mānīgs kļūdas rodas ar neinicializēts norādes. Pieņemsim rādītājs ir dažas izlases vērtību. Jums uzglabāt datus un paņemt to, izmantojot rādītāju. 1) * rādītājs = x. 2) x = * rādītājs. Tas darbojas labi, kamēr (izlases) adrese pārstāv rādītājs netiek izmantots kaut kas cits. Ja adrese tiek izmantota, lai kaut kas cits, tad tas dati (vai norādījums) vietā, ko pārstāv rādītāja tiks iznīcināta ar izpildes mācību iepriekš 1. Tagad, šeit nāk fun daļa: Pieņemsim, ka jūs ievietot printf paziņojumu, lai mēģinātu atkļūdot problēmu. Pēc recompilation, izlases adresi, ko pārstāv rādītājs tiek izmantots, lai turēt citu gabals datu vai instrukciju, un sākotnējā problēma pazūd, tikai atkal parādās kaut kur citur jūsu programmā. . Izmantošana norādes requries disciplīnu. Numur viens noteikums ir "aways inicializēt norādes". Ja tu esi laimīgs, jūsu complier būs inicializ rādītāju vērtību Null (nulle), kas radīs izpildes laika kļūda daļā vidēs. Sveicieni, Kral

Thier būtu trūkumi šautru, ja Jums nav apstrādes tos pareizi. Un dažos gadījumos var nebūt vieglāk atkļūdošanas.

tās ir viegli saprast, bet ne izmantot pareizi. ja jums dodam struct par funkciju parametru un ja tas struktūrai ir liels, izmantojot rādītāju jūs izmantojat mazāk atmiņas par programmu, darbojas ātrāk. Tas pats notiek ar masīviem. Es domāju, ka norādes ir būtiski programmētājs dēļ ātruma un lieluma.

Norādes ir ļoti spēcīgs ļauj jums rakstīt ātru un efektīvu kodu. Tās ir viens no C valodas stiprajām. C kodu bez norādes ir kā alus bez alcahol, daudz ķermeņa, bet nav oomph. Nav trūkumi, norādes ar C.

Es padomu btbass veikt caur apskatīt kāds grāmatā viņš mācās .... ja rādītājs nav pienācīgi intialised vai pareizi jārīkojas jūs varat būt pārliecināti, ka kaut kas slikts notiks ar ur PC .... programmu ir paredzēts, lai būtu droši jebkuros apstākļos ....

ja rādītājs ir sākusi vērsta pret sistēmas rezervēto atmiņu, tad tas var izraisīt sytem unstability. piemēram logi ir īpaša RAM platība rezervēta OS, ja rādītājs padara cahnges šajā jomā, tad tas būs vīruss, piemēram darbību. kā daži smieklīgi lietas atvērts mūsu CD ROM, kas ir tikai piekļūstot šo jomu

Tas ir tikpat viegli skrūvējamu jebkuru aspektu programmas, izmantojot unintialised mainīgie, sajaucot Parakstīts un neparakstītu integers, ne nozvejojot izņēmumus, norādes nav vieglāk skrūvējamu nekā jebkura cita iezīme. Norādes palīdzēs jums uzrakstīt elegants efektīvu kodu. Kad es uzrakstīt programmu pc, es izmantot C #, moderna programmēšanas valoda, kas pārvar daudz par pārskatīšanās, kas ir viegli palaist garām. Bet plānošanas daudz ietver 8 bitu Micros, un C ir karalis šāda veida pieteikumu. Es arī izmantot statisku mana koda analīzi, izmantojot savārstījums. Savārstījums atradīsiet visu veidu neskaidra bugs. Ja Jūsu kods ir crashing dēļ uninitialised norādes, ka nav vaina C! Bet jūsu trūkst pienācīgu pārbaudi. Izmantojot norādes būtu jāveicina, tie dod C savu malu.

Jūs arī ir nepieciešama, lai pārliecinātos, ka Jums atsauce un dereference tos propoerly, citādi jums tiks izmantojot adresi vietā no informācijas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back