Kas ir vissvarīgākais, lai pētītu analog IC desigh?

B

bluecorner

Guest
es esmu jauniesaucamais, kas analog IC desigh.what ir galvenais, lai uzzinātu to?
kāds teica amp desigh ir kodols, tiešām?

Es esmu arī jaunu.bet es domāju, ka uz "play" ķēde simulatorā var būt labs sākuma punkts, jo tas ir daudz interesantāka nekā lasot grāmatu, un tas arī dos jums aptuvenu priekšstatu, ko un kāpēc šie grāmatas runājam.

Atklāti runājot, savā pirmajā 3 gadu mācās par elektroniku, man nebija ne jausmas par to, kāpēc opamp's iegūt ir pēc iespējas augstāks, kāpēc pašreizējā spoguļi, kāpēc atsauksmes utt ..ja jūs modelētu tā, tad jūs zināt vismaz kāpēc jums ir nepieciešams, lai izmantotu šo neglīts formulas ...

ja Jums ir vēlas lasīt grāmatas, skatīties uz vienu grāmatu raksta liels puisis: Razavi

Pirmā u iet caur analog ierīces vai ķēdes, kas speciāli opamp.because tas ir galvenais elements, kas analog design.u iet throgth pusvadītāju detaļās.
grāmatas r rizzoni, Razavi uc r klāt edaboard. com

Sveiki

Ja jūs vēlaties sākt ar IC, jums ir pētījums par tranzistoru fizikā.Visas integrālās shēmas veikt dažus arī papildus specs, ka jums ir jāzina.Citi interesanti tēma ir saistīta ar iebūvētu IC un izgatavošana, piemēram: kas ir silice vafele?, Kas ir substrāts?, Kā izvairīties no parasitics strāvu?

Es domāju, AMmp kā starta ir ļoti labs, tas dos u ļoti labs backgroung par lielāko pamatus analog KTS un u būs atrast labus

par atsauces mēģināt pārbaudīt Ravazi, Meyer un Johns & Martin tie ir Best-es domāju,

lai jums veicas

Pelēks un Mayer ir arī laba mācību grāmata
(Lai gan tas ir jākoncentrējas uz BJT)
un jūs varat atrast to ED (at) boa ...
uz "play" jautājums
mēģināt lejupielādēt dažas piemērs
maiznieks
mikseris
simulācijas un spēlēt!

veidot salīdzināmu terapiju.veidot vienu ar histerēzes.

veidot amp.Tagad būvēt salocīta amp.do gan p un n tipa versiju, lai jūs saprastu darbības atšķirības, kad "arhitektūra" ir tas pats.

Tagad būvēt bandgap.laba temp sniegums ir atslēga.pievienot siltuma shutdown.pievienot undervoltage lokauts.padarīt bandgap stabila līnija, un sīkkravu (ti 100uA solis slodzi, kas imitē on-chip troksnis)

izmantot salīdzināmajiem veidot oscilatoru.

Tagad ielieciet amp un bandgap kopā, lai padarītu vienkāršu LDO, ielieciet bandgap un salīdzinājuma (vai arī tās 16), kā arī lai izveidotu vienkāršu ADC.Iespējams, laika vienkāršu APK, kā arī, R-2R, vai pašreizējā stūres ir Jūsu labākais bet ..

tagad iet meklē mazu mikroshēmu, kas jūs interesē.mēģināt dublēt to, izmantojot savu ķēdēm.Es iesaku, sākot ar 8 vai mazāk tapas agrīnajās stadijās.pēc tam, kad jūs varat beat visi sākotnējie specs dažu nelielu šķeldu, esat sasniedzis robežu, ko var veikt "pirms dizains".būtu viegli dabūt darbu, lai gan, ja Jūs lietojat savu darbu uz interviju.

Tagad cieto daļu - padarītu darbu silīcija!

Attiecībā uz ķēdes pusē sākas ar pastiprinātāju, kā citi jau teica, un ir mazliet zināšanas process arī palīdzēs patiešām mikroshēmu ražošanu.

Izmēģiniet dažas mazo projektu, tas ir ātrākais veids, kā iemācīties jaunu koncepciju.

Es domāju, ka vissvarīgākais bloki analog dizains ir šādi

1.Opamp (visu veidu opamp-kaskādes, salocīts cascode, plaša šūpoles opamp, PVO un noms ievadi opamp)

2.Bangap-ļoti stabils bandgap pāri temperatūru.

3.VCOAr šiem 3 pamata blokus, jūs varat veidot daudz citu analog circuit izmantojot negatīvu atsauksmi.Piemēram, ADC, DAC, PLL ... DC-DC.Protams, ir jābūt spēcīgi pamata analogais zināšanas (pašreizējais spogulis ...

Suria

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back