Kas ir pulkstenis likme?

A

aslamzohaib

Guest
Hi i am jaunu, lai tīklu .... kas pulksteni ātrumu, kad mēs esam konfigurējot Cisco maršrutētāju un kāpēc tas ir vajadzīgs ....

pulksteni ātrums ir ļoti svarīgs COMAND tas nosaka kurā pusē WAN saites tiks DCE un kura puse DTE, ti, kura puse ir goint radīt pulksteni, jo visi sērijas saskarnes sinhroni ti noteikšana ir balstīta uz clocking

Pulksteni ātrums ir ātrums, kādā dati tiek pārsūtīti no dažiem sūtītāja, tāpēc saņem pusē paziņojums ir zināt, kas tas par datu ātrums ir, lai nozvejas bitu brīdī to kas notiek uz līnijas. Ceru, ka tas jums palīdzēs vislabāk saprast, kā ciparu tīkliem darbojas.

paldies par jūsu atbildi, bet es gribu jautāt, kas ir pulkstenis likme ir kaut ko darīt ar joslas platumu ... ja jā, tad kādā veidā?

hi aslamzohaib, jā, kā es teicu, pulksteni likme, kas noteikta ātruma datu pārraides tīklā. Tas nozīmē, ka, ja Jums ir zems pulksteni likmi, tad Jums ir zems joslas platuma reizinājums (joslas platumu biti / sekundē un gluži nodoti atkarīgs no pulksteni ātrumu)

Es plānas pulksteni likme ir tāda pati nozīme ar frekvenci. ar laba vēlējumiem [quote = aslamzohaib] Hi i esmu jauns, lai tīklu .... kas pulksteni ātrumu, kad mēs esam konfigurējot Cisco maršrutētāju un kāpēc tas ir vajadzīgs ....[/quote]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back