Kas ir precharge funkcija SDRAM?

A

ahgu

Guest
Es nesaprotu precharge? Es zinu, tas tiek izmantots, lai slēgtu rindu bankā, wrt uz aktīvs? Bet kāda ir tās mērķis ir zema līmeņa elektronika? Arī to, kas ir tās izmantošanu? man ir jādara everytime I do lasīt pēc kārtas, un vēlaties lasīt nākamo rindu, man ir precharge pirmajā rindā pirmais un pēc tam pāriet uz otro rindu? vai es varu vienkārši ignorēt to? darīt tikai to, kas inicializācijas. paldies Ahgu

Sveicināti ahgu: precharge ir Avery importment solis pirms jūs lasīt citu rindu DRAM un SRAM. DRAM, precharge tiks izslēgts aktīva vārdu līnija un precharge bit līniju pāriem gatavības stāvoklī. Ja jūs ignorēt šo procedūru, bl un BLB būs dažas sprieguma starpība. Pēc maksas sadali, varbūt sprieguma starpība nebūs pietiekami liela jēga pastiprinātājs sajūtu. Tas būs neizdoties.

thnks muakrom ja u ir vairāk info (auto atsvaidzināt un sevi refresh) ka tad var nosūtīt im par naresh850 at gmail

SDRAM galvenokārt izmanto pseido NMOS loģika, kurā būs statiskā jaudas izkliedes, kad īpaši rinda nav izvēlēts. Lai izvairītos no šīs visas rindas ir uzlādēts, lai VDD un rthe īsteno loģika kļūst Dynamic Logic pamatā. Skatiet Semiconductor Teksts (Sedra ex.)

precharge uzdevums ir uzrakstīt visu rindu datus SDRAM atmiņas bankā. ja atverat jaunu rindu bez precharge atvērts rindā, kā iepriekšējā rindā dati tiks zaudēti. best regards [quote = ahgu] Es nesaprotu precharge? Es zinu, tas tiek izmantots, lai slēgtu rindu bankā, wrt uz aktīvs? Bet kāda ir tās mērķis ir zema līmeņa elektronika? Arī to, kas ir tās izmantošanu? man ir jādara everytime I do lasīt pēc kārtas, un vēlaties lasīt nākamo rindu, man ir precharge pirmajā rindā pirmais un pēc tam pāriet uz otro rindu? vai es varu vienkārši ignorēt to? darīt tikai to, kas inicializācijas. paldies Ahgu [/quote]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back