Kas ir parazitāras ekstrakcijas un kā to veic?

"Parazitāras ekstrakcijas" nozīmē: iegūt RC pēc jūsu rasējums, pilnīgi, un pievienot parazitāras RC, lai modelētu jūsu circuit vēlreiz, lai redzētu savu veikumu sanāk arī jūsu spec. am i tiesības? thanks. Baggio

jā labāko programmatūru parazitāras ieguve ir mentora kalibru XRC

Ok, man ir paredzētas VCO un shematisks simulācija to var palaist uz 4GHz, tad es varu pārvērst shematisks uz izkārtojumu, un tas parazitārās ieguve, mākslīgi atkal, bet tā darbojas tikai līdz 3.5GHz (jo iegūtās RC). Vai jums ir kādi ieteikumi, lai atrisinātu problēmu? Vai man ir nepieciešams, lai samazinātu RC par savienojumu, vai labāk par mani, lai mainītu tranzistors platums izkārtojumu vai abiem? Arghhhh. Tas ir garlaicīgs, lai maina izkārtojumu, jo es izmantot pielāgotu izkārtojumu: cry:

Lielākā daļa no analog izkārtojumu ir roku izstrādāts .. : D dont worry .. tā pavisam normāli, ja jūs noteikt dizains pēc post-izkārtojums simulācijas un tad galu galā mainot izkārtojumu.

Izraksts parazitāras RC RC / CC parametri, Mentor Calibre integrēta Cadence vide ir populārākais KDR / LPE / PEX rīks.

Parasti no izkārtojuma līnijās induktivitāte nav iekļauta parazitāras ekstrakcijas .... tā ieguve nav 100% precīzs .... nekādi komentāri?

Tas cn arī veikt uguns un ledus ieguves instruments, kas ir tur SOC sastapties jebkurā komentāri?

Synopsys STAR RCXT ir arī plaši izmanto rūpniecībā lentes out rīks.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back