Kas ir pamatkritēriji 8 uz 16-32 bitu procesors

N

nandi_ranjan

Guest
Čau

Man ir vienkāršs jautājums

Kas ir pamatkritēriji 8 uz 16-32 bitu procesoru atlasi.Es domāju, kas parametrs nosaka atlases 8 / 16 / 32 Bit procesoru atlasi Rūpniecības / Process Control Application / dizains

Pateicība
Ranjan

For starters:
Memory prasībām
Sniegums
Perifērijas
Cena
Rīki
Temp diapazons
Jūsu spējas rīkoties paketes
pieejamība .....

nekādā noteiktā secībā, un ir pārliecināti, nav pilnīgs, tomēr es ceru, ka tas ir lietderīgi,

Bob

Čau

Kāpēc jums tik lielāku cenu, kad Jūs varētu saņemt vairāk par mazāku cenu?

Tagad 32 bitu procesori cenas ir salīdzināmas ar 8 bitu santīmi.
tāpēc jūs varat izvēlēties 32 bitu procesoru un iegūt rezultātus, MIPS, Prephirals, ROM un RAM gandrīz par brīvu.
There's free GNU tools.

No otras puses
1-jums jāizpēta datora arhitektūra
2-Jūs nodarbojas ar SMT mikroshēmām insteade no throgh urbuma skaidas

Jūs varat pārbaudīt ARM7 kā piemērs

Salam
Hossam AlzomorPievienots pēc 1 minūtes:www.edaboard.com

Bob ThanksPievienots pēc 42 minūtēm:Hi Salam

Cena nav tiesību kritērijus, bieži vien dizains ir veikts ar mazāk dārgu kontrolieris ar sniegumu un vice versa, roka ir labs procesors nav nekādu šaubu par to, bet perifēriskās ierīces ir dārgas, salīdzinot ar 8 bitu vidē.Tas tīri atkarīgs no pieteikumu iespējams izvēlēties labo procesoru.Boba versijām ir efektīvāki šajā izvēles procesā.

Anyway thanks pārāk

Ja izmantojat peldošo mainīgie, jums ātrāks procesors ..

Es domāju, ja perifērijas un / vai datu tipu parasti ir 16 bitu vai
32 bit, izmanto 8bit procesora nav izdevīgi (vai var izmantot).
kas īpaši, kad mums ir nepieciešams augstas apstrādes ātrumu.

Sveicieni,
Davood.

čau
i thinkin meaing 8 biti vai 16 vai 32 tās jaudas akumulatora mēs piemērs mums ir akumulators ir 8 bitu datu un datu mēs vēlamies izpildīt 16 bitu datu pirmkārt, exection 8 bitu datus tikai anther 8 bitu datu

Kritērijiem ir platums datu autobusu.Bet viņa jautājums bija par "atlases kritēriji"

Bob

Jūs mēģināt veikt procesora atbilstu Jūsu prasībām.Jā, 16 un 32 bitu santīmi ir samazinājušās cenas, bet tie ir sarežģītāka programma, un bieži Jums būs jātiek galā ar diviem elektroenerģijas avotiem (3.3 un 5 voltu.) Ja jūsu projekts ir vienkāršs, tad izmanto vienkāršu 8bit mikro, bet, ja jūs darāt peldošā komata aprēķinu, vai nepieciešamība ton of RAM, lai palaistu grafisko lietotāja saskarni, tad jums vajadzētu apskatīt plašāku autobusu.Ceru, ka šis ir visai palīdzību.
Sveicieni,
Robert

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back