Kas ir nākotne LV Engineer?

J

joely2k

Guest
Es esmu svaiga graduted, tikai pievienoties Semicon firma, kas strādā izkārtojums pārbaude ...
Kā Layout Verification Engineer, mums ir jāatbalsta daudz dažādu Layout instrumenti, Izkārtojums pārbaudes instrumenti un rakstīšanas daudz plūsmu runsets un automatizāciju noteikumiem no sypno, mentors, ritms un .... lai palīdzētu maskēt dizaineri, lai palielinātu produktivitāti ...

Bez tam, mēs atbalstām un atkļūdošanas daudz KDR, LVS, ANT / NAC, EPP un dažādiem citiem ražošanas plūsmas problēmām un kļūdām no visām projektu veidu .....

AS LV inženieris ...ko jūs visi domājat karjeras veicināšanai nākotnē?
Tas ir labi vai slikti?Thanks ...To guide me .....

Es domāju, ka ur nākotnē ir ļoti spilgts!Iemesls ir LV aizvien vairāk un vairāk impotant in ASIC.

joely2k wrote:

Es esmu svaiga graduted, tikai pievienoties Semicon firma, kas strādā izkārtojums pārbaude ...

Kā Layout Verification Engineer, mums ir jāatbalsta daudz dažādu Layout instrumenti, Izkārtojums pārbaudes instrumenti un rakstīšanas daudz plūsmu runsets un automatizāciju noteikumiem no sypno, mentors, ritms un .... lai palīdzētu maskēt dizaineri, lai palielinātu produktivitāti ...Bez tam, mēs atbalstām un atkļūdošanas daudz KDR, LVS, ANT / NAC, EPP un dažādiem citiem ražošanas plūsmas problēmām un kļūdām no visām projektu veidu .....AS LV inženieris ...
ko jūs visi domājat karjeras veicināšanai nākotnē?

Tas ir labi vai slikti?
Thanks ...
To guide me .....

Patiesībā es esmu beidzis, programmatūras inženieris, tādējādi pievienojoties sākumā es šaubos daudz, ka tas varētu būt ceļš, kā es mīlu plānošanas un pieteikumu izstrādi, kas pēc tam uz pāris mēnešiem es sāku luv tehnoloģijas, ko izmanto, lai radītu gandrīz visas elektroniskās ierīces pieejams .....Es vēl varētu būt sajūta došanās atpakaļ uz darbu kā programmatūras inženieris, bet, ja ceļš man ir tagad šeit ir līdzvērtīga labs, es varētu turpināt plūsma ...pateicība

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back