Kas ir labākā grāmata par analogajiem filtriem?

J

JoseLeonardo

Guest
Hi visiem. Man vajag zināt, kas ir labākā grāmata par analogajiem filtriem. Paldies visiem.

Rokasgrāmata filtru sintēzes rakstīts pēc: Anatols Es Zverve

[Quote = JoseLeonardo] Čau visiem. Man vajag zināt, kas ir labākā grāmata par analogajiem filtriem. Paldies visiem. [/Quote] Elektroniskās Filtrs Design Handbook, 2nd Edition, Artūrs B. Williams Analog un Digital Filter dizains, 2nd Edition, Stīvs Winder aktīvā un pasīvā Analoge Filtrs Design, Huelsman

kam ir [quote = wwwkhunchan]? [quote = JoseLeonardo] Čau visiem. Man vajag zināt, kas ir labākā grāmata par analogajiem filtriem. Paldies visiem. [/Quote] Elektroniskās Filtrs Design Handbook, 2nd Edition, Artūrs B. Williams Analog un Digital Filter dizains, 2nd Edition, Stīvs Winder aktīvā un pasīvā Analoge Filtrs Design, Huelsman [/quote]

Hi visiem! Es meklēju analogo un digitālo filtrs dizains grāmatas tagad, saite, kas jūs ievietojis ir slikti, kur es varētu atrast Elektronisko Filter Design Handbook, ceturtais izdevums (McGraw-Hill, rokasgrāmatas) grāmatu?

izmēģināt šo uzziņu Wai - Kai "pasīvās un aktīvās Filters" John Wiley & Sons Andreas Antonio "Digital Filtri, analīze, projektēšana, un pieteikumi" McGronal awhill starptautiskos izdevumos Frankling F Kou "tīkla analīze un sintēze" John Wiley & Sons es atrada tos diezgan plašas un diezgan indepth to segumu priekšmets

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back