Kas ir līdzvērtība Checking?

K

kukurigu

Guest
Hello dizaineri!

Vai jūs varētu man pateikt:
Es zinu tikai to, ka Cadence (Verplex) Conformal rokturi šo uzdevumu.

ekvivalences pārbaudi <=> modeļa pārbaudi.

tā konstatē, tās piemērošanu, salīdzinot RTL vs RTL RTL vs vārtu, vārtu vs vārtus pēc konstrukcijas izmaiņas (vai vairākas kinkily pazīstams kā ECO, inženierzinātnes mainīt pasūtījuma).Tas palīdz dizaineri, nodrošinot sīkas projekta izmaiņas nemaina citu moduļu funkcionalitāti.Ok, alternatīva maršruta palaist ieejas līmenī simulācija, kas nosaka atšķirību starp iepriekšēju tulko RTL un sintezētas code / post vieta un maršruts dizains kodu.

Tomēr, vārtu līmenis ir ļoti laika izsalcis.Tātad, izmantot oficiālas atbilstības pārbaudi.Šie oficiālie instrumenti ir vēl sākumstadijā, lai gan, vēl nepieciešama lietotāja iejaukšanās kādu laiku, lai atrisinātu brīdinājumiem, ko rīks.

Tas izmanto jēdzienu - loģiskais cone kā salīdzinājumu.Lai uzzinātu vairāk, veic google search.Es jums pamatinformāciju
kā to, kas ir formālās atbilstības pārbaudi un tās priekšrocībām.Rīki komerciāli pieejams:

mentors graphics - formalpro
synopsys - formalitāte
PROVER tehnoloģiju (zviedru start-up) - echeck
Cadence (verplex) - CONFORMALProtams, formālās pārbaudes attiecas uz 2 jomām:

1.modeļa pārbaudes / atbilstības pārbaude

2.īpašums pārbaudi, ja pārbaude projekta ir atbalstītas, aprakstot signālu uzvedība pa laika skalu, izmantojot kādu smart sintaksi.It īpaši cukura no IBM (Haifa, Izraēla), un tagad ir pieņemts par īpašuma Specification Language, runned ar Accellera komiteja.Pašlaik LRM versija 1.10.Meklēt Accellera sīkāku informāciju.

Papildus iepriekš norīkošanu, lūdzu, apmeklējiet vietnihttp://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=197243&highlight = # 197.243

Runa ir par Writing Testbenches: ABL pārbaudīt Janick Bergeron.

Ar šo ziņu, ir materiāli par pārbaudes instrumentus.Es domāju, ka tas varētu būt precīzāka nekā mana descripton sniegt iepriekš.happy mācībām.

Čau,

Papildus SäHo,

pēc sintēzi un izkārtojumu, mēs varam salīdzināt līdzvērtība starp netlist un RTL.Tas ietaupīs simulāciju runtime dramatiski.Parasti tā prasīs mazāk par vairākām stundām, var novērst tērēt laiku to darīt bezgalu gatelevel simulāciju, especail uz milzīgo dizainparaugiem.

sveicieni

Čau
Es domāju, ka ir salīdzināt RTL kodu un izkārtojums ķēdes netlist.It 's laba fix!

equivalece pārbaudi var pārbaudīt atbilstību katram pārstāvēt savu dizainu, vai nu RTL vai netlist vai pat izkārtojumu anotācija.

kukurigu wrote:

Hello dizaineri!Vai jūs varētu man pateikt:

Līdzvērtības pārbaude ir pārbaudīts, ka atšķirīgu dizainu failu

ir tādas pašas loģikas funkcijas.tā izmanto matemātisko princips

Lai to izdarītu, sauc par BBD.
kukurigu wrote:

Hello dizaineri!Vai jūs varētu man pateikt:

čau,
Tās pieprasījumu, salīdzinot RTL vs RTL RTL vs vārtu, vārtu vs vārtus pēc konstrukcijas izmaiņām.
ir lietderīgi atrast sintēzes rīku problēmas.

ar regards,
srik.

Tagad Daya oficiālu verificaiton ir Togher tik dizainparaugu izmanto IP, un ir grūti ot mainīt IP laikā RTL līmenī,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back