Kas ir kvadrātveida viļņa izmantošanai ārpus RTC?

V

vamanan

Guest
Hi, kāds man pateikt, kas ir pieteikuma plānojamo laukuma viļņi, ko rada RTC IC's (DS1337 un daudzi). Es tiešām dont zināt, kā izmantot. Tas var būt stulbu jautājumu daudziem. Bet, lūdzu, precizēt mani. Attiecībā, Vamanan.

Hi Vamanan, Šo produkciju var izmantot visu, kas jums ir nepieciešams 1Hz pulsu. Es esmu to izmanto, lai radītu LED flash par trauksmes un tas arī syncronizes pīkstienus par sonalert ar mirgojošu. Jūs to varat izmantot, lai pabarotu ievadi mikro un saskaitiet cik sekundes ir pagājušas. Tas arī varētu izmantot, lai vadīt LED, kas vienkārši parāda pulksteņa mikroshēma ir faktiski strādā. Paturiet prātā, ka, mainot 3 bitu kontroles reģistrā "1", šo produkciju var izmantot kā 2 trauksmes izejas. Lai izmantotu šo produkciju jums būs nepieciešams izmantot pullup pretestība, jo tas ir atvērtā aizplūšanu produkciju. Ja jums nav jau ir viens, jums vajadzētu lejupielādēt pamācību par šo lielisko maz mikroshēmā. Tas ir ļoti svarīgi, ka jūs izmantojat pareizo veidu, kristāls ar 6pF slodzi citādi jūsu pulksteņa laiks nebūs ļoti precīzi visā laika periodā. Es vēlos es varētu atrast lietotāja saskarni tā gan. Programmu es varētu izmantot, iestatīt laiku dažas minūtes iepriekš, programmas PIC, tad sāciet pulksteni. Man ir "set pulkstenis" jumper par manu plates, kad es pirmo sākt to uz augšu, tad izņemiet džemperī un ļaut monētu baterijas nodrošina jaudas rezerves, ja es slēgtas galvenās kuģa elektroenerģijas off. Man var būt tikai sēdēt un darbs interfeiss to. Ceru, ka tas palīdz jums out! BobK

Hi Vamanan. [Color = red] [size = 6] izmantošana SQURE WAVE OFF RTC [/size] [/color] ". Visi RTC var radīt kvadrātveida viļņu signālu dažādās frequency.With šajā laukumā viļņa mēs varam lit LCD fona gaisma (piemēram PWM). Pēc manām enerģijas mērītāju pieteikumu man ir nolasīt ADC'sdata katrs minitue tas būtu ļoti precious.In šo es izmantoja šo Squarewave signālu dot viens otru ārējo interrupt.I domāju, ka būtu noderīga jums!!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back