Kas ir integrēt un dump filtru?

B

bizoo

Guest
Hi all, var apmēram vienu man pateikt, kas būtībā integrētu un dump filtru un whats funkcionalitāti šādu filtru / circuit br

To izmanto, lai noteiktu NRZ vai RZ dati ir ciparu sakariem. Tās perfromance ir līdzvērtīga saskaņota filtrs šo formātu, bet tas ir laika variants. Skatīt ciparu sakaru tekstos. Sveicieni Z

Jūs integrēt vairākas vērtības, izmantošanas rezultātā un restart integrācija. Būtībā šī ir atkārtota izlase no filtrētā izvades matemātiski. To var izdarīt, kad jums ir aptuveni izveidotas robežas. Hope this helps BRM

hi paldies par atbildēm patiesībā man ir izplatīt signālu, kas i despread caur PN secība korelācijas, kā rezultātā man ir dažas corelation vērtību un viena no vērtībām ir maksimālā korelācija, nākamā lieta būtībā ir nolemts, par kuriem mazliet bija nosūtīti no Tādēļ šo coorelation, un tāpēc es domāju, kā saistīt savu eksperimentu ar integrētu un dump, integrācija ir faktiski vienāda ar korelācijas bet dump ir kas? es domāju par tiesībām līnijas / ne jausmas br

Matemātiski jums integrēt no t = t = B. In integrēt un dump circuit jūs darīt tieši to pašu. Jūs nomainīt savu akumulatoru laikā, kad uz nulli, un tur uzkrājas preci līdz laikam B, paskaties rezultātu, un reset atpakaļ uz 0. Ja vien jūs "dump" no uzkrātā vērtība un reset, jūs nevarat sākt jaunu integrācijas operāciju, tas viss-b

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back