Kas ir atšķirība starp 99 Protel un Protel 2004?

S

seyyah

Guest
Vai starp šiem abiem produktiem starpība ir daudz? Var 99 lietotāja viegli izmantot 2004?

Jā, ir daudz atšķirību starp 99/99SE un AD2004. Viena no lielākajām atšķirībām ir vaicājumu valoda. Tas izmanto loģiku paziņojumus darīt globālo operāciju un meklē. Daudzi hotkeys un pamatdarbībām, ir tas pats. Bet daudzas no lietām, jums tiek izmantoti, jo 99 ir darīts savādāk 2004. Piemēram, kuģa aprises un lidmašīnu slāņi ir apstrādāti daudz savādāk. Produkcija tiek apstrādāti dažādi, globālās meklē tiek darīts savādāk, parametri tiek apstrādāti dažādi, utt Ir liela mācīšanās līkne, pārejot uz jaunāku versiju. Tomēr jaunāku versiju var darīt daudz vairāk, nekā vecāku versiju. Es iesaku jums apskatīt kā @ ltium panta Pr0tel) vietā, un iegūt demo versiju programmatūru, lai jūs varētu spriest pats.

Hi everybody, Man ir cits jautājums! Atvainojiet mani, es zinu, tas nav saistīts ar šo tēmu, bet es gribu zināt, kāpēc šajā forumā daži teksta aizstāt ar "*" vai citā charachter! piemēram, virs vārda "protel" substitue ar "P * Otel" vai "Pr0tel" vai "ALTIUM" ar "@ ltium". Sveicieni

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back