Kas ir antenas efektu un kā novērst to?

V

vreddy

Guest
var kāds īss Wat tieši antena efekts ir?Un kā izvairīties no tā?

Thankx iepriekš

Kas ražošanas laikā procesiem, piemēram, plazmas kodināšanas un jonu implantācijai un to iespējams jonu saņemt uzkrāto.Atkritumu nekontrolēta novadīšana no šiem jonu var bojāt vārtu oksīds rada neveiksmes tranzistors.Lai novērstu šos, jumper diodēm r izmantot.

labot mani, ja es esmu kļūdījusies par to.Pievienots pēc 10 minūtēm:http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=227209&highlight=antenna effect

Tas izskaidro to labāk

Antena
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

hi,

Kas fabriction uz mikroshēmu, kā augstākas metāla slāņi tiek deponēti dēļ process efektiem, piemēram, kodināšanu, jonu implantion, daži no jonu saņemt savāktajiem saskarni secīgu oksīda layers.As šiem slāņiem jāpieaug gan skaita, būs ir ceļš, kas pastāv starp vārtiem un daudz augstākas metāla slāni, kad pēkšņi elektriskās izlādes tiek place.Gate oksīdu nojauktu.Remdies, lai izvairītos no antenas ietekmējuši:

1. Reversie slīpo diodes atrodas netālu no vārtiem oksīdiem.
2.Metāla lēciena kā slāņi pārmaiņas

kā pārbaudīt antenas efektu dizaina un noteikt to, izmantojot verificaton rīks?

kā mēs varam pārbaudīt antenas efekts praktiski
ir kāda metode

u iegūt visu dažādo runsets pārbaudes instrumenti ..... tik viens tur antena pārbaudes ...... kas dotu vēlamo op .... un pēc tam ievietojot diodes ..... viens veids, lai novērstu antenas efekts .........

Paldies Shinde,

bet u teica viens veids, lai novērstu antenas ietekmēt, ir iespējams ievietot diodes ........ var u īss tā kā u darīt praktiski .......???

Es zinu, ka r 2 wayz noņemt antenu ietekmēt :----
1.metāla slāņa cerot
2.ievietot reverse neobjektīvus diodes pie avota vai darbaspēka emigrāciju nolūkā

bet kā 2. varēs praktiski ..???

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back