Kas ir ātrgaitas kuģa?

I

it_boy

Guest
Es gribu saprast, kādi faktori, kas padara valdes ātrgaitas kuģa.
Can anybody help me ...

Po ponad roku od prezentacji pierwszego tabletu, Apple zaprezentował dziś w San Francisco kolejna wersję - iPad 2.

Read more...

neviens jums nav pietiekami sniegta informācija par cilvēkiem, lai palīdzētu jums!

Ja Jums nepieciešams padoms par PCB plānojums, lēmumu par to, vai analogais vai ciparu (vai abi), nolemj savā augšējā ātrumu.Attiecībā uz digitālo, es teiktu 30-50MHz ir tas, kur jums jāuztraucas par labāko izkārtojums jautājumiem, es eksperimentēt ar microcontrollers līdz 12Mhz par breadboard ar stiepli džemperi!

Ja jūsu pieteikums ir analogais vai RF, jums ir jāuztraucas par jauku izkārtojumu.Analog var pārtraukt pie 5Mhz pa crappy maketēšana (noved ka neapmeklē jebkur, tikai stick out), un RF var interruped pēc tā, cik strauji tu savukārt stūrī pie 900MHz!

Paldies par atbildi electronrancher.
Es neesmu kuģa konstrukcija puisis,
man ir veikta viena digitālo kuģa konstrukcija strādā 80MHz max sākumā savu karjeru, varbūt tas
ir iemesls, I dont zināt, kā šo jautājumu vajadzētu uzdot.
Somebody teicis man, ka ātrgaitas kuģa nav atkarīga no tā darbības frekvenci.Tas tikai ir atkarīgs no pieauguma laika signālu.
Viņš arī teica valdes strādājot KHz diapazons var saukt ātrgaitas kuģa, ja pieaugs laiks ir mazāks nekā daži ns.
Es gribētu saprast, vai ir citas funkcijas, kas padara cilvēku piezvanītu kuģa ātrgaitas kuģa.

Thanks again

labi Protams, risetime NS būs gredzenu par sliktu izkārtojumu, bet, ja pulkstenis ir kHz tas apmesties veidā pirms nākamās pulksteni signālu - neuztraucieties tur.

80MHz ir diezgan ātri -
jau jūs tagad runā par GHz?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back