Kas IC Design Programmatūra ....

Tad, ja uz pc, synopsy ir visvairāk, tostarp tas ir hspice un padomdevējs ir sava modelsim.they esat ļoti labs.

ja u ir fiziska dizains .. par linux platformām tās ritms ic .. daži citi pārdevēji arī izmanto plūsmas. (daži var izvēlēties AVANT par vietu un maršrutu) .. bet ritms tiek izmantots izkārtojumu un verification.On Windows PC platformām .. ādminis tiek izmantots ...

Jūs varat arī izmantot Tanner Tools par studiju nolūkā ... Par darba pieteikumu ... Es gribētu labākus instrumentus! : P

mentors candenc un snnps uc simulācijas instruments un fizisko assymbling

Atkarīgs wha't veida zīmējumu uz jūsu projektu Logic Kompilators: Synopsys DC, Cadence Darbības joma BuildGate, MAGMA .. IC izkārtojumu loģika dizains: Cadence? , MAGMA, Apollo ... IC Layout pilnīgu pasūtījuma Dizains: Cadence virtuozs, Novas s LEO .. Laiks Simulācijas: Mentors modelsim, Cadence Verilog-XL, NC-Verilog, Synopsys VCS ..... SPIEC rīks: HSPICE ........ Atkļūdot & Skatīt: Novas Debisī

Vairumā pusvadītāju kompānija: Circuit dizains un simulācija: Analogā Cadence Vide Uzvedības modelēšana: Synopsys Verilog

Arī nanosim un hsim ļoti labs tuviem cilpa simulācijas, kas pārņem nedēļām

Es domāju tā, lai DC simulācija un HSPICE Tanner par izkārtojumu EAA

Tagad ir dienas uzņēmumiem ir diezgan gudrs un vēlas būt tik produktīvs, jo tie var būt. Šim uzņēmumi izmantos labāko līgas datorprogrammas. (Vismaz tas ir gadījumā ar lielāko lieliem uzņēmumiem). Piem: Priekšējo beigām: Lietojiet Synopsys, Par anlalog izkārtojumu: Izmantojiet ritma ... P & R: izmanto Mentor, Par STA: izmantojiet Synplicity .... utt ... Tomēr vēl daudzi uzņēmumi var atrast, kas ir pilnīgi izmantojot visus programmatūra pilnīgai IC dizains plūsma no vienas pārdevēja. ... Vairumam fāzēm dizaina es gribētu Synopsys.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back