Kas circuit var 125MHz pulksteni 1.25Ghz pulksteni?

A

asia

Guest
Kas circuit var 125MHz pulksteni 1.25Ghz un 1.25GHz pulksteni 125MHz? var kāds iedodiet man kādu PDF failu? Thanks a lot

Jūs vēlaties DLL vai PLL, lai palielinātu pulksteņa ātrums, bet iet uz leju ir daudz vieglāk: counter shēmas, lai sadalītu var darīt šo darbu.

par 125 MHz -> 1,25 GHz var arī noskaidrot, 10 harmoniku, ja 125 MHz squarewave.

Vai ir kāds analogās metodes, lai realizētu 1.25Ghz ar 125MHz?

Kā lietot DLL par 125m, kas 1.25G? Vai jūs domājāt ģenerēt desmit 125m pulksteņi ar 0 1 / 20 2 / 20 ... 20/09 fāzes nobīdes, un ļaujiet izejas pulksteni flip-flop ir pieaugošās malai šo pulksteni? [Quote = amaccormack] Jūs vēlaties DLL vai PLL, lai palielinātu pulksteņa ātrums, bet iet uz leju ir daudz vieglāk: counter shēmas, lai sadalītu var darīt, ka darbu [/quote].

Es esmu interesants ar aprakstīto metodi rfmw (par 125 MHz -> 1,25 GHz var arī noskaidrot, 10 harmoniku, ja 125 MHz squarewave) jūs varat sniegt man kādu PDF failu? Paldies

Es esmu ziņkārīgs arī tāpēc, ka squarewave nav 10. Harmoniku. ;)

Risinājums, iespējams, būs jāizmanto 5. Harmoniku, un pēc tam 2. Harmoniski, divi Multiplikatora kaskādi.

Tas ir labi, pat harmonikas nav klāt ideāla squarewave, bet atkarībā no jūsu signāla viļņa forma, tad varētu būt pat harmonijas. Borber risinājums ir kaut ko vērts mēģināt, jo tikai vienam ir nepieciešama vienota koeficientu (x2), kā arī pāris filtrus (625, 1250 MHz).

Man ir vēl viens jautājums: Es domāju, ka par 1.25GB / s NRZ signālu, recoveried pulksteni būtu 2.5GHz, bet daudz piemēri ir 1.25GHz kāpēc? es esmu nepareizs?

šo ziņu kļūst tā, kas tur! filtrēšana harmonikas? Jūsu signāls būs par 40 dB uz leju, apmēram tikpat liela kā troksnis grīdas ciparu mikroshēmas - es būtu pārsteigts, ja kāds varētu nākt klajā ar shematisks, kas faktiski darbojas. 1.25Ghz? lol! mans balsojums ir par PLL. Ja jūs neesat pazīstams, PLL ir mazliet slēgtas aprites sistēmu, kas vada VCO lai atbilstu ievadi pulksteni, gan biežums, gan fāzē. Ja jūs vēlaties reizināšanas, jūs vienkārši sadalīt VCO izlaide 10, tagad sistēma diskus VCO līdz Fout/10 atbilst nominālās frekvences, vai arī Fout = 10 * Fin. Es domāju, ka jums jābūt meklējot Google gan PLL pamatus, un datu lapas par PLL's, kas var radīt GHz signāli - tie nav triviāla.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back