Kapacitātes līdztekus VCO ievadi PLL cilpa filtrs

K

kalbun

Guest
Ar 3. Lai PLL cilpa filtrs, pēdējā kondensators tiek likts paralēli VCO ievadi. Bet darot, nav mums mainīt VCO frekvenču diapazonā? Vai ir tas kondensators, ir jāņem vērā projektēšanas posmā? Varbūt RF inženieris uzskatīs to par idiots jautājumu tiešām RF nav mans darbs (tomēr dažādu iemeslu dēļ es esmu ļoti vajadzīgs, lai uzzinātu dažas RF bāzes 8O)

Jums šķiet, ka jauc ostās jūsu VCO. VCO ir RF izeja, ja RF / mikroviļņu frekvences iznākt. Tā arī ir tuning sprieguma ieejas ostā. NO RF enerģijas nāk no minētās ostas, tāpēc pievienojot kondensatora uz zemes tur nav pilnīgi nekas, lai ierobežotu tuning diapazonā RF daļas oscilatoru. (Jums ir jāpārliecinās, ka kontroles cilpa nepārsniedz nestabila, jo kapacitātes jūs pievienojat!).

Sveiki biff44, mans šaubu ir tieši šo. Es zinu, ka signāls, kas nāk no maksas sūknis ir Barību izēdina pie tuning sprieguma ieejas ostā caur PLL cilpa filtru. Par tuning ostas, es gaidīt, lai atrastu varicap. Tagad, ja varicap ir - teikt - kapacitāte pF 30-50 un man paralēli kapacitāti nF 1, darba frekvence no maniem VCO vajadzētu samazināt daudz, kā arī tuning dinamiku. Es esmu diezgan pārliecināts, ka tur ir dažas lielas vainas par manu ideju, bet es nevaru atrast to

Ir jābūt pretestība / aizrīties induktors starp kondensatoru un varicap diodes.

Sveiki biff44, mans šaubu ir tieši šo. Es zinu, ka signāls, kas nāk no maksas sūknis ir Barību izēdina pie tuning sprieguma ieejas ostā caur PLL cilpa filtru. Par tuning ostas, es gaidīt, lai atrastu varicap. Tagad, ja varicap ir - teikt - kapacitāte pF 30-50 un man paralēli kapacitāti nF 1, darba frekvence no maniem VCO vajadzētu samazināt daudz, kā arī tuning dinamiku. Es esmu diezgan pārliecināts, ka tur ir dažas lielas vainas par manu ideju, bet es nevaru atrast to
Es domāju, ka jūs didn't diezgan saprast, ko Biff44 centās pateikt:) signāla spriegumu uz VCO ir līdzstrāvas spriegumu un RF sprieguma, I dont redzēt, ka ir vajadzīga varicap diode tajā brīdī varbūt, ja jūs mums parādīja schemtic tu ražo mēs visi varētu piedāvāt lielāku palīdzību:) Dave

Ļauj būt techincally precīzi. Pareizi izveidots VCO būs ļoti maz RF enerģijas nāk no tuning ostā. Tas būtu iespējams, vismaz 30 dB zem RF izejas pin's jaudas līmeni. Tātad jūs varat āķis lielu kondensators uz tūninga ostu, un tas gandrīz nekādas ietekmes. Ja jūs meklējiet cieši tīkla analizatoru, RF frekvence 2 GHz oscilatoru varētu pieslēgties 10 Mhz, ja jūs hook up vāciņu, lai tuning līniju, bet tikai tāpēc, ka nepilngadīgā noplūdes sekas. Heck, ja jūs pavicināt roku virs brīvi darboties VCO, tas būs iespējams pārvietoties daudz MHz too. Bet liels kondensators būs ļoti neliela ietekme - tas neierobežo tuning joslas platumu vispār.

Pēdējā uzgali trešās pakāpes cilpa filtrs ir šunta uz zemes, ko jūs varētu teikt, ir paralēla VCO ievadi kapacitātes. VCO ieejas vāciņš ir ņemts vērā, izstrādājot cilpas filtru, ja, kā jūs sakāt iepriekš, vari vāciņu ir ap 40p un pēdējo vāciņu cilpa filtru 1n gadījumā kopējais kapacitātes ir pielaides robežās, no 1n. Bieži vien tas ir gadījumā, ieejas kapacitāti VCO var ignorēt. Būtu riskanti mēģināt un dizains cilpu filtru, kas ir būtiski, ko VCO ievadi kapacitātes.

Ja pievienojat paralēli capcitance uz pēdējo vāciņu, PLL joslas platumu un pakāpeniski starpība būtu jāmaina, jo pole un nulles mainījies, tāpēc VCO varbūt ne stabila vai fāzes trokšņu nevar sasniegt savu mērķi.

Sveiki atkal, un paldies par ieteikumiem jūs devāt man. Kā prasīts, es pievienoju šeit daļu no shematisks, norādot VCO. Lūdzu, nav pārāk barga, ja jūs redzat kaut nepāra vai nepareizi. Kā jau teicu pirms es neesmu RF inženieris, bet dažādu iemeslu dēļ es esmu pateicīgs, lai pabeigtu šo projektu - un es esmu viens. Ieteikumi un kritika ir gan apsveicami. Šī shēma ir balstīta uz Vackar oscilatoru un pašlaik strādā diapazonā MHz 380-520 ar varicap spriegumu 0,5 4.5VDC. Ja man kapacitātes paralēli varicaps, es varētu sagaidīt frekvenču diapazonā, lai samazinātu un MHz / V vērtību samazināties. Tas ir acīmredzami nav tas, ko es gribu, šī iemesla dēļ es eksperimentēja līdz šim tikai 2. Rīkojumu cilpa filtru, bez iepriecinošus rezultātus. [Url = http://images.elektroda.net/52_1299192309.jpg]
52_1299192309_thumb.jpg
[/url]

Es baidos, tas nav precīzi Vackar tipa oscilators, jo varicap diode ir ievietots nepareizā vietā. Augsta vērtība kondensators (C22) jūsu gadījumā ir jāpieslēdz pie zemes, lai atdalītu AC tranzistors no rezonanses ķēdei. Jūsu darba frekvenci, kas C22 vērtība ir nedaudz augsta, samazinot izejas līmenis. Centies izsekot domu, ka es esmu pievienojot, izmantojot 100k sēriju rezistoru par varicap vadības maģistrālei. Samazinot vērtību Kopija jūs varat samazināt MHz / V oscilatoru pieaugumu. Oscilators var būt nepieciešams vairāk tuning jūsu frekvenču diapazonā.
32_1299235444.jpg

Paldies par jūsu ziņojumu un ieteikumu. Es vispirms do izmaiņas Jūs ieteiktu mana LTSpice modeli. Tādā veidā es varu vismaz melodija sastāvdaļas vēlamo frekvenču diapazonā. Es post rezultātus šeit, varētu būt lietderīgi, lai kāds cits ieinteresēts šajā diskusijā.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back