kamēr projektēšana filtrs (zemas caurlaides filtru)

2

24

Guest
kamēr projektēšana filtru (zema caurlaide filtrs), kas viens ir labāks līdzeklis aktīvs filtrs (izmantojot opamps) vai pasīvo filtrs (tikai r un c).kas filtrs ir labāks un precīza filtrēšanas ar ārpus troksni ...

24 rakstīja:

kamēr projektēšana filtru (zema caurlaide filtrs), kas viens ir labāks līdzeklis aktīvs filtrs (izmantojot opamps) vai pasīvo filtru (vienīgais r un c).
kas filtrs ir labāks un precīza filtrēšanas ar ārpus troksni ...

Atbilde ir atkarīga no prasībām filtrs:
filtrs, lai (amortizācijas) prasības, frekvenču joslas platums (stūra biežums), iegūt jā / nē, tuning iespējas jā / nē, .....

Lūdzu, precīzāk. [/ Quote]

Es gribu apvalks 40khz signālu, kas tiek nosūtīti no TX.pirms nosūtīšanas, man ir ņemot vērā, ka zemu apejas filtru, lai varētu būt tās envelope.see arestu ..
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Man patīk pasīvie filtri, bet izmantot aktīvāku filtrus.Iemesls ir tas, ka pasīvo filtru var izrādīties dārga un prasīt "neiespējami" sastāvdaļas.Jūsu pieteikums es varētu izmantot aktīvo filtru.

Tomēr zemas caurlaides filtru, nedos jums signāls jums parādīt - kas jums nepieciešams, ir maksimālā atklāt shēmu, vai AM demodulators, ja es saprotu Jūsu prasībām pareizi.Savā visvienkāršākajā veidā, kas var vienkārši diode, kondensatoru un rezistoru.Jūs joprojām vēlaties, daži filtrēšanas pirms minētā (40kHz bandpass es būtu varējis iedomāties), bet tad jums vēl būs 40kHz signāls, nevis kvadrātveida vilnis jums izdarīt.AM demodulators izstrādās kvadrātveida vilnis, kaut arī ar dažām labi noapaļotiem stūriem.

Keith.

Keith,
Es piekrītu Jūsu risinājums, bet got zinātkāre.Vai ir kādā citā veidā darīt amplitūdas modulācija, nekā izmantojot filtrus?
Attiecībā uz šo problēmu, es domāju, ka aktīvo filtru būtu labāks variants, jo pasīvais filtrs var samazināt signāla līmeni un informāciju varētu būt zaudēts.

Sveicieni,
Umesh

Umesh,

Meklēt internetā amplitūdas modulācija / demodulācijas.Ir sinhronai tehnika, kur ienākošo signālu reizina ar saņemto signālu, bet man nekad nav lietojuši.
Tas joprojām ietver filtrēšanas though.

Keith

Pateicoties Keith,
Man daži.ir interesanti redzēt izmantot SPDT vairoties signāliem.

Umesh

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back