kalibru par izkārtojums pēc simulācija, spoks vs config

L

lhlbluesky

Guest
i izmantot kalibrs par izkārtojumu pēc simulāciju, bet man ir jautājums: Es izmantoju divas metodes, lai palaistu pēc simulācija,:
Pirmkārt, es ekstrakts rēgs izvades formātu netlist (P C CC), kā arī mainīt to *. SCS, tad es arī to manā iepriekš simulācijas netlist (input.scs): ietver "****/*. SCS ", un izdzēst attiecībā subckt aprakstu iepriekš simulācijas netlist, tad es palaist manu post-simlation ar jauno netlist.
Otrkārt, es ekstrakts calibreview izvades formātu netlist (P C CC) un dara to radīt kalibrs failu (līdzīgi shematisks ar parasitics), tad, testbench šūnā, i izveidot config failu un izmantot radītās līmeņa failu palaist manu postsimulation.
Tomēr diviem rezultātiem (i domāju, izejas spriegums) var atšķirties dažiem ievades vērtību, tas ir, attiecībā uz dažiem ievades vērtību, divi rezultāti ir tuvu viens otram (tikai 0.4mv atšķirība, vai arī tā), bet dažiem ievades vērtības , tie atšķiras ļoti daudz (tik liels kā 20mv, vai arī tā).Es domāju, divas metodes vajadzētu dot tādu pašu rezultātu, bet šeit tie nav.kāpēc / kas ir iespējams, iemesls šai atšķirībai?kuru rezultāts ir vairāk uzticams?
var kāds met šo problēmu pirms?pls man palīdzēt.paldies jau iepriekš.

Divi dažādi noteikumi klāji ar diviem nedaudz atšķirīgu netlists?
Pat lietas, piemēram, minimālās kapacitātes filtrēšanas uzstādījumus var
pievienot pie atšķirīgiem rezultātiem.

i izmantot to pašu ekstraktu noteikumus, tajā pašā simulācijas vidi, tāpat dažādas izvades formātu, tāpēc es domāju, ka rezultātiem jābūt vienādiem, bet faktiski nav, kāpēc?

lhlbluesky rakstīja:

i izmantot to pašu ekstraktu noteikumus, tajā pašā simulācijas vidi, tāpat dažādas izvades formātu, tāpēc es domāju, ka rezultātiem jābūt vienādiem, bet faktiski nav, kāpēc?

Es domāju, ja jūs vēlaties palaist pastu sim izmantojot ADE, izmantojot konfigur ir elastīgāka mainīt no viena skatu (saka shematisks) uz citu skatu (dažas lietas, piemēram, av_extracted).
Ja vēlaties izmantot netlist es domāju, ka tas ir labāk mainīt to modeli (izmantojot,. ietver nedzēšot kaut ko) un tad palaist modeļa apzīmējumu, izmantojot ADE.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back