kalibru kļūda citu šūnu ieraksts radušās šūnu

W

whlinfei

Guest
Hi All,

LVS deva šiem kļūdu ziņojumiem.
Protams, var identificēt rezistori gan shematiski un izkārtojumu.
Bet kaut kā tā atsakās saskaņot šīs divas ir vienādas.

Var kāds man palīdzēt ar šo?

thanks.
Whlinfei

NEPAREIZI gadījumos

DISC # IZKĀRTOJUMS NAME avota nosaukumu
************************************************** ************************************************** **********

1 R0 (7,930, -15,110) R (OPRRPRES) ** trūkst instancē **

-------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ----------

2 ** Trūkst Piemēram ** ROPrrp0 R (OPRRPRES)************************************************** ************************************************** **********
Informācija un brīdinājumi
************************************************** ************************************************** **********Atbilstības Pieskaņotie nesaskaņotām nesaskaņotām komponentes
Izkārtojums Avots izkārtojums avota tips
------- ------- --------- --------- ---------
Ports: 3 3 0 0

Tīkli: 3 3 0 0

Gadījumos: 0 0 0 1 R (OPRRPRES)
0 0 1 0 R (OPRRPRES)
------- ------- --------- ---------
Kopā Inst: 0 0 1 1

Es šaubos, vai tas ir tādēļ, ka atšķirība vērtības abu rezistoru.

Dažreiz, ja rezistori ir salocīts un individuālo pirksti nav saistīti pareizi, tad tas var dot mismatch.Since paralēli un sērija savienošana rezistoru izraisīs dažādas vērtības rezistoru.

Kapil

kapilsn rakstīja:

Es šaubos, vai tas ir tādēļ, ka atšķirība vērtības abu rezistoru.Dažreiz, ja rezistori ir salocīts un individuālo pirksti nav saistīti pareizi, tad tas var dot mismatch.Since paralēli un sērija savienošana rezistoru izraisīs dažādas vērtības rezistoru.Kapil

Jums jābūt kļūst neto neatbilstība kļūda tiem rezistoriem ..pārbaude viņiem ...IIf nav ......tā modeļa jautājums ..konsultējieties ar savu CAD persona ..

Deepak.

hi Deepak un whlinfei,
Vai jums ir ieteikums, kā risināt šo problēmu (lai būtu iet LVS)?

jūs izmantojat IBM komplektu?pārliecinieties, ka jūs izveidojāt CDL netlist par LVS no shematisks, un kalibrs LVS pārliecinieties ievadi netlist ir cellname.netlist.lvs, un ka tas nav iegūts no shematisks ar kalibru LVS.

Izskatās, ka ur trūkst daži CAD identifikācijas rezistors slāni rada tas nespēj atzīt pareizi.Varat apskatīt lvs.rule redzēt slānis nepieciešams, lai izdarītu šo konkrēto rezistors

hi es atklāju risinājumu šai problēmai.
lieta ir tāda, ka netlist iegūta no shematisks nepieciešama turpmāka process.
Lai to izdarītu, pēc tam, kad atverat un izveidot kalibru LVS,
uz izvēlnes joslu, izvēlieties: Setup-> Preferences-> Trigeri
Pirmajā lodziņā ielīmējiet saiti dažas lieta, piemēram:
...blabla/cmrf8sf/V1.6.2.5DM/utils/cdl_processor.pl% s

ibm_pdk izvēlne jau ir CDL netlister un preprocessor saskaņā ar Misc, izmantot šīs iespējas, lai izveidotu shematisks netlist par LVS

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back