Kaiser loga funkcija

C

ColdFire

Guest
Hi everyone,

Vai kāds paskaidrojiet man, kas ir Kaiser loga funkcija dara DSP filtrs dizains?Es esmu vēl jauns, lai DSP, un DSP filtriem, ceru, ka kāds var tieši man.Paldies.

Sveicieni

Visus šos FIR filtri logiem samazināt amplitūda signālu apstāšanās joslu un veikt caurlaides joslas plašāks.

Šīs loga funkcijas, pirmoreiz izmantoti pirms 70 gadiem ar fāzētu bloku antenas.Leņķis antenas ir analogs biežums FIR filtru.

Kaiser loga funkcijas izmanto, lai pārveidotu (uz leju) bezgalīgas impulsu respones ideālas filtru ierobežotām respones (aptuvenā ideāls respones) un samazināt Gibbs fenomens tiešā truncation (taisnstūra logu).

Kaiser logs tiek izmantots sānu daivas samazināt signālu filtrēšanu un filtru banka.

ColdFire,
Visu logu funkcijas ietver kompromisu starp stāvums pāreju reģionā (reģions starp passband un stopband) un sidelobe apmēriem.It's like saspiežot balonu, krasāk pāreju reģionā, augstākās sidelobe amplitūdu.Kaiser logu ietver parametrs, ka dizainers var griezt, lai sasniegtu saprātīgu complimise starp pārejas joslas asuma un sidelobe apmēriem.Kaiser logu pamatā ir garens sfēriska funkciju.
Sveicieni,
Kral

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back