kadence (virtuozs) bibliotēkas modelēšanai ierīcēm nm tehnoloģiju

A

anita

Guest
Es gribu, lai modelētu silīcija nanovadu tranzistoru un par to es gribu bibliotēkas failu kadence ar nanometru tehnoloģiju plz ieteikt man, kur to lejupielādēt? paldies

Hi Anita, ko tieši jūs mēģināt darīt? atrast bibliotēku, ieskaitot nanovadu ierīces un modeļa izveidot nanovadu modeli no standarta CMOS ierīču pievienot jaunu ierīci bibliotēku, kurai jums jau ir modelis?

kungs, piemēram, ckt imitē izmantojot MOS ierīces ir r spice modeli failu MOSFET.example MOSFET LIB failu, piemēram, ka ckt simulācijas, izmantojot silikona nanovadu tranzistoru nav neviena lib failu tur, paldies. ideja: [color = "Sudraba"] [ SIZE = 1 ]---------- Post pievienotā 14:55 ---------- Previous post bija 14:54 ----------[/ SIZE ] [/color] atrastu bibliotēku, ieskaitot nanovadu ierīces un modeļa

nav dzimtā nanovadu ierīces ritms bibliotēkas joprojām pamata nanovadu modeļu pamatā (SOI) MOSFETs un / vai citus std ierīces, jūs, iespējams, nepieciešams, lai kopētu paraugu no literatūras / interneta un iekļaut to savā simulācijas

sir i am, kam kompakts modelis SINWT un sastāv divām Šotkija diode atpakaļ atpakaļ un starp deplation režīmā NMOS tranzistora, bet problēma ir tā, ka ikreiz, kad es cenšos modelētu ierīci tas liecina par Šotkija diode piemēram, nepieciešams izmantot modeļu kungs plz pasakiet man, kā pievienot modeli? jo ritms virtuozs

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back