Kadence spoks kļūda imitē inverter

W

wchu01

Guest
Komandrindas: / eda/Cadence/tools.lnx86/spectre/bin/spectre-env artist5.0.0 \\ + escchars + log .. / PŠŠ / spectre.out + inter = mpsc \\ + mpssession = spectre1_20233_2 formātā psfbin -izejvielu .. / PŠŠ \\ input.scs rēgs pid = 20526 iekraušana / eda/Cadence/tools.lnx86/spectre/lib/cmi/3.0/libinfineon_sh.so ... Iekraušanas / eda/Cadence/tools.lnx86/spectre/lib/cmi/3.0/libnortel_sh.so ... Iekraušanas / eda/Cadence/tools.lnx86/spectre/lib/cmi/3.0/libphilips_sh.so ... Iekraušanas / eda/Cadence/tools.lnx86/spectre/lib/cmi/3.0/libstmodels_sh.so ... spoks (ver. 5.0.33.031104 - 11 Mar 2004). Ietver RSA BSAFE (R) kriptogrāfijas vai drošības protokolu programmatūra RSA Security, Inc imitē "input.scs" par linux ir 17:41:21, Ot jūnijs 20, 2006. Konstatēto kļūdu, ko spoks laikā circuit read-in. input.scs: NM0 ir gadījums nenoteikts modeļa pmos_tn. input.scs: NM1 ir gadījums nenoteikts modeļa nmos_tn. spoks izbeigts priekšlaicīgi dēļ fatāla kļūda.
Iepriekš kļūdu no Spectra rodas, mēģinot palaist simulācija invertoru. Es jau noteikti modeli bibliotēku Bibliotēkas vadītājam, kā arī starp spektra pati. Vai kāds, kam ir risinājums iepriekš, lūdzu, ļaujiet man zināt thank you in advance.

būtu kāds būtu veida pietiekami, lai ievietotu šo jautājumu iekšā Cadence Sourcelink?

Vai esat kādreiz noteikti savu modeļu jūsu aktīvo komponentu "modeļa ceļš", kas simulators. Attiecībā uz Erro ziņas, simulators neatzīst modeļiem ...

jā, jums vajadzētu pievienot divas modeļu definīciju pmos_tn / nmos_tn in input.scs failu.

Vai esat pārliecināts, jums ir modeļi nosaukumu shematisks? i notika ar mani es nevarētu glābt ar modeļa nosaukums un .... kļūda imitē ....

MN0 & MN1 definēt modeļa nosaukums pmos_tn un nmos_tn, Jums ir jābūt pašu modeli nosaukumu modeļa lib failu.

tikai, lai iegūtu vairāk ideju, varat mēģināt definēt modeli ievades failu sevi un redzēt, ja tas darbojas ... (par šo divu tranzistoru)

1) Pārbaudiet, vai, ja u ir pievienoti paraugu bibliotēkā un modeļa failu 2 ADE) Atveriet modeļa failu un pārbaudiet, ja ir modeļi PVO un nmos noteiktas ar nosaukumiem pmos_tn un nmos_tn 3) ja u atrast iepriekš nav pārbaudīt, vai pastāv kādas iedaļas noteikts modeli failus un attiecīgi pievienot sekcijas ADE

No jūsu kļūdas informāciju, problēma ir ceļu vai formāta parauga fails ir nepareizi. Ja jūsu modelis ceļš ir nepareizs, saskaņā ar rajanarender_suram 's metodes kļūda, kas var pārvarēt!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back