R
rabit
Guest
Es pēc Cadence Cell Design Tutorial par izkārtojumu, ritma versija ir ic5141. Es strādāju arī par pamācību tikai ar chapter4 (~ / doc/celltut/chap4.html), kas darbojas LVS ar ekstrahē izkārtojumu un shematisks. I can't get LVS ziņojumu apmācība sarakstā LVS ir izdevies, un veikt šādas ziņas "si.log": Sākt netlist: 22 Apr 00:07:56 2007 apskatītu nosaukumu sarakstu = ("auLvs" iegūtās "shematisks") pieturas nosaukumam list = ("auLvs) bibliotēkas nosaukums =" apmācība "šūnu name =" mux2 "skatīt name =" iegūst "globals lib =" pamata "Running Mākslinieks Flat Netlisting ... * BRĪDINĀJUMS * nederīgs šūnu skats - 0 (nav zināms) * BRĪDINĀJUMS * nederīgs šūnu skats - 0 (nav zināms) globālā kļūda: Nevar atrast slēdzis kapteinis šūnu, kas cellView 13 gadījumā (mux2 iegūst) no viewlist "auLvs iegūtas shematisks", kas bibliotēkai "apmācība". * BRĪDINĀJUMS * nederīgs šūnu skats - 0 (nav zināms) * BRĪDINĀJUMS * nederīgs šūnu skats - 0 (nav zināms) * BRĪDINĀJUMS * nederīgs šūnu skats - 0 (nav zināms) globālā kļūda: ........... ............ Es nezinu, kāpēc! Vai jūs varat man palīdzēt? Paldies, [size = 2] [color = # 999999] Pievienots pēc 50 minūtēm: [/color] [/size] man bija atrisināt to, Paldies.