Kadence Mob Design Tutorial kļūda

R

rabit

Guest
Es pēc Cadence Cell Design Tutorial par izkārtojumu, ritma versija ir ic5141. Es strādāju arī par pamācību tikai ar chapter4 (~ / doc/celltut/chap4.html), kas darbojas LVS ar ekstrahē izkārtojumu un shematisks. I can't get LVS ziņojumu apmācība sarakstā LVS ir izdevies, un veikt šādas ziņas "si.log": Sākt netlist: 22 Apr 00:07:56 2007 apskatītu nosaukumu sarakstu = ("auLvs" iegūtās "shematisks") pieturas nosaukumam list = ("auLvs) bibliotēkas nosaukums =" apmācība "šūnu name =" mux2 "skatīt name =" iegūst "globals lib =" pamata "Running Mākslinieks Flat Netlisting ... * BRĪDINĀJUMS * nederīgs šūnu skats - 0 (nav zināms) * BRĪDINĀJUMS * nederīgs šūnu skats - 0 (nav zināms) globālā kļūda: Nevar atrast slēdzis kapteinis šūnu, kas cellView 13 gadījumā (mux2 iegūst) no viewlist "auLvs iegūtas shematisks", kas bibliotēkai "apmācība". * BRĪDINĀJUMS * nederīgs šūnu skats - 0 (nav zināms) * BRĪDINĀJUMS * nederīgs šūnu skats - 0 (nav zināms) * BRĪDINĀJUMS * nederīgs šūnu skats - 0 (nav zināms) globālā kļūda: ........... ............ Es nezinu, kāpēc! Vai jūs varat man palīdzēt? Paldies, [size = 2] [color = # 999999] Pievienots pēc 50 minūtēm: [/color] [/size] man bija atrisināt to, Paldies.

Jūs varat mums parādīt, kā jūs vadīt, lai atrisināt to? Priekā

Ja paskatās līnija "pieturas nosaukumam saraksts", jūs redzēsiet, ka ir tikai auLVS ekstrahē un shematisks. I guess jums ir simbols savu dizainu - pievienot "simbols" šajā sarakstā.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back