kadence faila ievades formāts

A

Audette

Guest
Sveiki, es vēlos salīdzināt vietu un Cadence SOC sastopas instrumenti maršrutā kā daļa no manas studijas, bet visus kritērijus Man ir LIF / DEF formātā. Es esmu jauns, lai Cadence instrumentus, kā arī. Es zinu, ka ritms instrumenti nepieciešamību lasīt Verilog fails, jo tas paradis lasīt DEF. Man izdevās pārvērst DEF, lai Verilog netlist formātā, bet man bija informēts, ka tā ir jāiekļauj dati no LIF, kā arī. Es esmu nedaudz mulsina tagad par to, kādi dati man ir izraksts no LIF faila, lai Verilog failu. Var kāds pls help. PS> Ja jums ir piemērs dizains ar JPD / DEF, un konvertē Verilog failu, tas būtu daudz appreciated.

Sveiki! Jums ir mēģināt importēt DEF ar i_c_f_b un pēc tam eksportētājiem Verilog formā. Jūs nevarat strādāt ar saskarties bez Verilog failu.

sir i nevar ideja. vai grāmatplauktu formāta kritēriju (JPD / DEF) tiek akceptē, ritms. izmantojot šo bemchmark mēs varam eksportēt uz ritma un pārvērst vai nu shematisks vai Verilog kodu. Lūdzu precizēt šos. thankingyou ....

LIF ir informācija par "pin", piemēram, metāla slāņa veida un atrašanās vietas. DEF pārstāvēt tikai savienojuma tapas uz šiem LEFs. Tātad extaction ar DEF un LIF var iegūt savienojumu informaion visu "melnās kastes" (JPD). Šajā sakarā informācija ir beidzot produkcijas veidā Verilog netlist.
Sveiki, es vēlos salīdzināt vietu un maršrutu Cadence SOC sastopas instrumenti kā daļa no manas studijas, bet visus kritērijus Man ir LIF / DEF formātā. Es esmu jauns, lai Cadence instrumentus, kā arī. Es zinu, ka ritms instrumenti nepieciešamību lasīt Verilog fails, jo tas paradis lasīt DEF. Man izdevās pārvērst DEF, lai Verilog netlist formātā, bet man bija informēts, ka tā ir jāiekļauj dati no LIF, kā arī. Es esmu nedaudz mulsina tagad par to, kādi dati man ir izraksts no LIF faila, lai Verilog failu. Var kāds pls help. PS> Ja jums ir piemērs dizains ar JPD / DEF, un konvertē Verilog failu, tas būtu daudz appreciated.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back