kļūst R indep.

R

ramy_maia

Guest
hello tur
IAM veidojot šo shēmu, kurā pašreizējos atspoguļots pašreizējais I3 no bandgap kodols ir proporcionāls 1/R2 kā norādīts attiecībā
-Kā nokļūt no šā pamatuzdevuma Rezistors neatkarīgai strāvas (ti, ja es vēlos strāvu, kas ir reizināta ar citu R tā, ka mums ir jaunu strāvu, kas ir proprotional uz R/R2 un tā tas būs process neatkarīgs)

thanx iepriekš
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Vaicājumu, kāpēc mēs nevaram meklēt kādu citu shēmu.
Jūs meklējat procesu un temp.neatkarīgai strāvas avota.

Quote:

kāpēc mēs nevaram meklēt kādu citu shēmu.

Hey, es neesmu pārliecināts par to, iemesls, kāpēc jums ir nepieciešams pašreizējo neatkarīga no 1 / R?Parasti PTAT straumes ir vēlams, jo gm attiecas uz leju, ja temperatūras pieaugums vēlaties slīpo nosacījumiem, neatkarīgi no temperatūras, jūs izmantojat PTAT strāvas nobīdes, lai iegūtu efektīvu temp neatkarīgu transconductance.

Quote:

(Ti, ja es vēlos strāvu, kas ir reizināta ar citu R tā, ka mums ir jaunu strāvu, kas ir proprotional uz R/R2 un tā tas būs process neatkarīgs)

Pirmais thanx par atbildi
Vamsi Mocherla rakstīja:

Es neesmu pārliecināts par to, iemesls, kāpēc jums ir nepieciešams pašreizējo neatkarīga no 1 / R?

Nu, ja paskatās izteiksmi I = V / R un V šeit ir PVT neatkarīgs.Es nedomāju, ka tur ir veids, kā iegūt pašreizējais kas ir PVT neatkarīgs.Ja R mainās / - 20%, jo procesa izmaiņas, man ir saistīts ar pārmaiņām.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back