Kļūdu likmēm M-ary othogonal signalizācijas

P

pangpangfish

Guest
Man vienmēr ir viens neatbildētais jautājums par kļūdu līmenis līknes M-ary othogonal signalizācijai.Ievērojiet, ka ir pāri pār kļūdu intensitāti līkni rajonā netālu no -1,6 dB.Citiem vārdiem sakot, ar zemu SNR reģionā, kāpēc 16-ary taisnleņķa signalizācijas veic sliktāks, nekā bināro taisnleņķa signalizācijas?

Vai jums ir atsauces zemes gabalu?Es pārbauda grāmatu proakis (Dig. sasaukšana 5-2-5. - Attēls), un šķiet, ka nav pārejām starp 16-ary un 2-ary ORT.signālus.

Jūsu novērojumi ir taisnība par att.5,2-5 kas Proakis.Tā kā viņš nebija gabals kļūdu biežumu virs 0,1, diezgan bezjēdzīgi reģionā.

Ja paskatās att.3,20 (lapa 127), kas nesen grāmatu Madhow (var lejupielādēt no edaboard), jūs redzēsiet pāri pār rīcību es aprakstīju.

jā, es esmu redzējis gabals par Madhow grāmata, paldies par norādi.Nu, man nav ne jausmas, sorry, es ceru, ka kāds stāsta mums saprātīgu iemeslu, ka.

Es nevarēju saprast, ko jūs domājāt ar M-ary signālu konstelācijas sistēmas, veic sliktāk, salīdzinot ar ka 2-ary signālu konstelācijas sistēmas, ar zemu SNR .....

No manas izpratnes, M-ary signālu zvaigznājā sistēmas vienmēr veic sliktāks visās reģionā, salīdzinot ar šo 2-ary.Izraisīt M-ary signālu zvaigznājā sistēmām, ko izmanto vairāk vidējais pārraidīto jaudu, nekā 2-ary.

Ja jūs lasīt manu sākotnējo pastu uzmanīgi, mēs apspriežam M-ary * othogonal * signalings.Jūs, iespējams, domā par 2-dimensiju M-ary kombinācijās.

M-ary taisnleņķa signalings patiesībā var sasniegt Šenonas robeža (bez izmantojot jebkuru kanālu kodēšana), ja M pieejas bezgalībai, kamēr SNR vienu bitu pārsniedz slieksni ln2 (vai-1.6dB).M-ary taisnleņķa signalizācijas sasniedz augstu energoefektivitātes rēķina īres joslas platums efektivitāte iet uz nulli.
cwjcwjcwj rakstīja:

Es nevarēju saprast, ko jūs domājāt ar M-ary signālu konstelācijas sistēmas, veic sliktāk, salīdzinot ar ka 2-ary signālu konstelācijas sistēmas, ar zemu SNR .....No manas izpratnes, M-ary signālu zvaigznājā sistēmas vienmēr veic sliktāks visās reģionā, salīdzinot ar šo 2-ary.
Izraisīt M-ary signālu zvaigznājā sistēmām, ko izmanto vairāk vidējais pārraidīto jaudu, nekā 2-ary.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back