Kļūdas kods: 997 un USB Kļūda SE: 100, izmantojot Brenner 9 dsPIC

N

noob64

Guest
Hi, es esmu nesen būvēts SPRUT s Brennera 9L programmētājs http://www.sprut.de/electronic/pic/projekte/brenner9/index.htm # brenner9l , bet programmatūras USBURN mest 2 kļūdas: Kļūdas kods: 997, un USB Kļūda SE:. 100 (par programmētāja logā) programmētājs ir atklāts, arī mans dspic33fj128 bet es nevaru darīt vairāk darbības (viņš mest, ka kļūdas):?.: Esmu izlasījis Brenneras 8 & 9 rokasgrāmatu un es esmu darījusi visu, saka, ka par kļūdām, bet nav labi rezultāti. Dažreiz es varu darīt tikai dzēst vai KP noņemt bet 1 pie 10 mēģināt. Ja kāds nodarbojas ar šo kļūdu es augstu vērtēju dažas palīdzēt. THX.

Ja tas ir ICSP veids programmētājs ar kabeli savieno programmētājs ar mērķi, mēģiniet veikt kabelis īss (25cm max). Man bija ICSP tipa programmētājs, kurš bija līdzīgas problēmas, un man som alumīnija foliju ap ICSP vadu pievienojiet papildus ekranējumu un altam .. strādāja .. Es domāju ICSP-kabelis bija mazliet lai ilgi. Maybee vērts mēģināt. / Mateo

Es esmu savienots tieši ar ICSP ("Cable" apm 2 cm), un pati problēma, es nezinu, kāpēc šī kļūda saglabājas viss tiek darīts tieši tāpat tā saka par site.Next mēģināt būs klēpjdators .

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back