Kļūda varbūtība Rekursīvas vismazāk Square (RLS) algoritmu

A

abdulawal

Guest
Dear All, man ir izmantoti RLS algoritmu, lai prognozētu kanāls SNR (ļauj definēt SNR kā x). SNR ir saņemta kadrs pēc kadra. Rāmis ilgums ir 5 ms. Lets nosaka kanāla SNR katrā kadrā tiek xi, i = 1, 2, 3, ..., t es logu 4 izmēra RLS algoritmu. Es vēlos, lai prognozētu SNR 2 reizes katru 4 rāmī. Jebkurā rāmis t, SNR vektora izskatīsies turpmāk. [XT-3 XT-2 XT-1 xt] Tagad pēc prognozētu SNR Nākamās 2 kadriem, SNR vektora izskatīsies [xt-1 xt x't 1 2 x't] Ja x "tiek prognozēts SNR . Pēc prognozes var būt daži prognozes kļūda, ko es varu rakstīt, piemēram, zem 1 et = | XT 1 - x't 1 | un et 2 = | XT 2 - x't 2 | Tagad mans jautājums ir, es varu iegūt nekādas varbūtības sadalījumu, vai kaut ko citu ražojumu daudzumu kļūdu (e)? Kāda ir 1 xt varbūtības, jo nākamo rūti kondicionētu ka xt saņemto pašreizējo kadru? Es zinu varbūtību sadalījums signāls Rayleigh. Looking forward to dzirdēt no jums lūdzu. Paldies, Awal.

Es esmu lūdzot ļoti stulbu jautājumu, ka neviens nekādus komentārus? Man ir maz zināšanu šajā jomā, tas ir, kāpēc es esmu lūdzot. Komentāri, kas būtu jauki, lūdzu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back