kļūda shēmā - lūdzu, palīdziet

N

newbie111

Guest
hi draugs, 2 (7 segmentu displeju) ir kopēju katodu tipa tāpēc ir kaut kas nepareizi ar shematisks. T1 un T2 kolekcionāriem un emisiju ir nepareizi mainījusies un būtu R3 un R4 ir pieturēt rezistors? VCC - uzvilkt rezistoru ---- tranzistoru emitera ---- slēdzi ------ zemes (tranzistora kolektora iet uz katoda no 7 segmentu), ja tranzistors ir ieslēgts un tiek nospiesta poga (dod to zemes), lai aktivizētu 7 segmentu displeju Es mācos elektronikas, kā mans hobijs. atvainojiet folks, lūdzu, lūdzu pasakiet man, vai mana analīze ir labi vai ne. Thank you so much!

Ņemot vērā ķēde ir perfekta. Displeji ir kopīgas anoda tipa, pārslēdz ar NPN tranzistoru ar savu kolekciju saistīti ar Vcc. PIN 2 un 4 velk Vcc ar 10K rezistoru un tad, kad push poga ir nospiesta, tāpat nokļūt velk no zemākās līdz pieauguma vai samazināšanās vērtībām. Simbolu, uzņemas, zemi, faktiski Vcc simbolu. Tikai neliela kļūda i jānorāda, ka R1 un R2 var 330E pat 1K vietā 330K ..... Priekā

Paldies par jūsu lielo atbildi. Puisis teica, ka 7 segmentu displeji ir kopēju katodu veids tho šeit ir tas, ko viņš teica: Šis ir ekrānuzņēmums galīgā montāža (jā, es lodēts 2 karogi) Lai izveidotu šo valdes jums vajadzēs 2 330Ω, 7 220Ω un 2 10KΩ rezistori 2 npn tranzistoru, PIC16F690, divi 7 segmentu displeju (i izmanto manu veidotu kopēju katodu, ja jūs izmantojat kopīgu anoda jums ir jāmaina shēmas un kodu nedaudz) un 2 spiedpogas. Šeit ir saite http://www.protung.ro/2009/09/simple-score-board-with-pic16f690-7-segment-display/ # comments Ja 7 segmentu displeji ir kopīgas katoda tipu, tad kā mums vajadzētu noteikt sava shematisks? Paldies [size = 2] [color = # 999999] Pievienots pēc 14 minūtēm: [/color] [/size] Tikai neliela kļūda i jānorāda, ka R1 un R2 var 330E pat 1K vietā 330K

[Quote = newbie111] Ja 7 segmentu displeji ir kopēju katodu tipu, tad kā mums vajadzētu noteikt sava shematisks? [/Quote] nevar izmantot cita veida displeja nav minēts kā firmware pic strādā visu katodi tās pašas . Lai mainītu displeja, kods ir papildināta vadīt anodi vai visus izejas pins par PIC mikro jābūt invertētā ar invertoru, piemēram, CD4069. [Quote = newbie111] kāpēc 330E ar IK? Kā jūs šo skaitli? [/Quote] Man nav aprēķinātas to. Es tikko uzminējāt ar manu praktisko pieredzi. BTW autore minēja izmantot 2 x 330E. Thaz to. Jūs varat uzdot autors labāku atbildi par to, kā viņš ir paredzēti to. Priekā

[Quote = newbie111] hi draugs, 2 (7 segmentu displeju) ir kopēju katodu tipa tāpēc ir kaut kas nepareizi ar shematisks. T1 un T2 kolekcionāriem un emisiju ir nepareizi mainījusies un būtu R3 un R4 ir pieturēt rezistors? VCC - uzvilkt rezistoru ---- tranzistoru emitera ---- slēdzi ------ zemes (tranzistora kolektora iet uz katoda no 7 segmentu), ja tranzistors ir ieslēgts un tiek nospiesta poga (dod to zemes), lai aktivizētu 7 segmentu displeju Es mācos elektronikas, kā mans hobijs. atvainojiet folks, lūdzu, lūdzu pasakiet man, vai mana analīze ir labi vai ne. Thank you so much! [/Quote] Klau tu kaut ko darīt, elektroniskā vai jūs tikai kopētu idejas un dizains no kāds cits?

Hugo, es domāju, tu domā elektroniku. Man patīk, un pētījuma iedzīvotāju dizainu, kā mācību procesā. Tas ir nepareizi to darīt? Jums nav nepieciešams uzdot man šo jūs zināt, ko jautājumu, kā arī kapitalizēt vārdu "kopija". ** Esmu spējīgs mainīt cilvēku dizainu, kā mana, jo es esmu iesācējs .*** Tas bija tik rupjš teikt, ka ar kādu, kurš ir gatavs iemācīties šo tēmu. Vēlreiz, es saku paldies visiem, kas jebkad ir atbildēja uz maniem jautājumiem šajā forumā. Regards, Newbie111

Ignorēt aizskarošu komentārus hugo00. Tas ir labi izmantot brīvi publicētais materiāls, lai veidotu un mācīties. Bez tā, ka būtu ļoti maz cilvēki šeit tuvumā ar daudz ko teikt! Keith.

@ Newbie111 Dont būt bothered ar negatīvu enerģiju apkārt. Jūs esat dara lielisku darbu! Tā vienmēr ir laba prakse, lai vispirms izprast pierādīta dizainu, lai mācītos koncepciju praktiski un pēc tam spēlēt ar konstrukcijas galvenajiem parametriem, lai kaut ko jaunu .. Nekas nepareizs ar to draugs ... Ir daudz cilvēki uz edaboard, kas palīdzēs jums jūsu mācību procesā .. Visi ļoti labāko! -Hemanshu

Hugo, es domāju, tu domā elektroniku. Man patīk, un pētījuma iedzīvotāju dizainu, kā mācību procesā. Tas ir nepareizi to darīt? Jums nav nepieciešams uzdot man šo jūs zināt, ko jautājumu, kā arī kapitalizēt vārdu "kopija". ** Esmu spējīgs mainīt cilvēku dizainu, kā mana, jo es esmu iesācējs .*** Tas bija tik rupjš teikt, ka ar kādu, kurš ir gatavs iemācīties šo tēmu. Vēlreiz, es saku paldies visiem, kas jebkad ir atbildēja uz maniem jautājumiem šajā forumā. Regards, Newbie111
Sveiki, Atvainojiet par manu negatīvo komentāru, lūdzu ņemt manu APOLOGISE par to. Regards, Hugo

[Quote = hugo00, 904080] Sveiki, Atvainojiet par manu negatīvo komentāru, lūdzu ņemt manu APOLOGISE par to. Regards, Hugo [/Quote] Labs hugo00 ... Es domāju, ka tagad jūs īsto darbu ... Visu labāko un Keep it up ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back