Kļūda instalējot Cadence IC-5.0 lnx-86 uz Mandriva

Mūsu eksperts (kas ir tiešām laba) nav domāju, ka ir iespējams mainīt šos bibliotēkām.Tie ir sava veida vietējās ar OS.Daudz cilvēku ir problēmas ar instalēšanu Cadence sakarā ar to.Pievienots pēc 3 stundām 55 minūtēm:Logu dizains darbavietas, I use Tanner.Tas maksā daudz mazāk, un ir daudz labāk rakstisku nekā Cadence.

Tas ir jautājums og luck.Cadence IC-5.00 nekad atbalsta Linux Mandriva, vienkārši tikai RedHat Linux

Faktiski, Debian ir arī saderīga libs.Mēģināšu rīt, un get back to you.

Manu cieto disku kontrolieris gāja krūtis pa nakti.Gotta doties atpakaļ pie darba.Nevar pabeigt.Vai nopirkt jaunu un uzskatīt to labāk šajā naktī.BRB.

Čau,
Vai es varu izmantot nmos.m modelis datnes 4 pin nmos shēmas vai arī tās var izmantot 3 pin ckts.tikai?
Es esmu panākt šādu kļūdas, taču simulācija:
Q0 ir gadījums nenoteikts modelis trpnp.
M0 ir gadījums undefined modelis nmos
M1is gadījums nenoteikts modelis PVO.
Please Help Me!
Singh

Atvainojiet fr norīkošanu ma prob.in ur forumā!Problēma ir troubleshooted ..Man bija nt iespēja setup modelis ceļa sākumā!
Thanks fr ......Lol no 1 palīdzēja man ...Neways i bija šeit tikai informēt, lai neviens jauks cilvēks ciestu, jo mani!
Thanks!

Es tikko izlietoti
pāris dienas ar diezgan daudz pašu problēmu.Saņēmuši palīdzību no puisis, kas zina Linux ļoti labi.

Problēma ir tā, ka Cadence ir sliktas kvalitātes, vāji atbalsta produktu un tiek apkopota, atkarības gandrīz obsoleted libs.

Tā paredz, ka Linux distro ir instalēta ar glibc versijas, kas ir saderīgi ar glib 2.0.Jaunāko versiju, kas saderīgi bija 2,3.Ritms neparedz redakcijas apkopojama jaunāku libs, lai gan tas droši vien būtu ļoti viegli to darīt.

Ir dažas viltības viens var darīt, lai apkrāptu Cadence un uzstādītājs to izdarīt.Piemēram, jūs varat google n "assume_kernel" vides mainīgais triks, kas, šķiet, ir palīdzējuši dažiem cilvēkiem, http://www.fedoraforum.org/forum/printthread.php?t=123587

Mūsu gadījumā neviens no tiem strādāja.Ne mēs varētu instalēt pietiekami vecs linux versiju (mēs izmantojam Fedora un būtu jāizmanto 4), jo šie nav pazīt jaunu aparatūru.

Ko darbs bija uzstādīt CentOS, jaunu distro ar veciem glibs.Tad viss bija niecīgs.

Thanks for sharing savu pieredzi.Es mēģināju eksporta LD_ASSUME_KERNEL = 2.4.1, bet nešķiet, lai palīdzētu.Es cenšos vairāk veidos, mēģinot lietām no dažādām forumos, lai mēs redzētu, kas notiek.Ja jums ir kaut kas, lai dalītos par ko bibliotēkās es instalēt šo versiju Cadence, lūdzu samazināšanos dažās līnijās.Es esmu darba lib.so.6 ersion bibliotēku 2007 Mandriva PowerPack.

K

Keith11

Guest
Es cenšos instalēt Cadence IC-5.0 lnx-86 par manu portatīvo datoru, kas ir Mandriva PowerPack 2.007 darboties ar to.Man bija tā pati versija Cadence strādā 9,2 Mandrake, bet man bija citi jautājumi, ar 9,2 Madrake tāpēc es nolēmu pāriet uz jaunāku versiju, Mandriva PowerPack 2007.Es klusējot, ja Cadence strādāja 9,2 Mandrake, tā ir jāstrādā ar Mandriva PowerPack pārāk, bet acīmredzot tas nešķiet taisnība.Es sāktu instalēšanu, kustību ". / SETUP.SH", bet kā jūs redzēt šādu kodu, ka es esmu līmēšana šeit tā nespēj darboties "softload" pēc tām. / SETUP.SH.

Norādiet ceļš install directory \ c
[VAI tips [RETURN], lai izietu]: \ c
/ Cadence

Direktoriju / Cadence neeksistē.Izlasei?[y / n]: \ c
yCreating directory / Cadence
\ c

Setting up softload par lnx86 in / Cadence
\ c

Šādas tar kļūdas tika konstatētas:
\ c
/ bin / tar: novērst vadošo "/" no biedru vārdi

Nevarēja izveidot SoftLoad in / Cadence \ cJums ir jābūt rakstīšanas atļaujas, lai instalētu directory \ c
un visas tās subdirectories
un atleast 10 MB available disk \ c
telpas instalēt direktorijā.
\ cTāpēc es devos uz direktoriju / cadence/install/bin.lnx.86 / un darbojās. / Softload no turienes.Kad man beidzas softload un sasniedz to punktu konkrēti norādot, kur cdrom's ir uzstādīti, uzstādīšana iet mazliet tālāk un tad apstājas, kurā kļūdas kods ir šāds:

Tipa CD-ROM mount point: [/ cdrom] / mnt / cdrom

/ cadence/install/bin.lnx86/io_fltr: pārvietošana error: / cadence/install/bin.lnx86/io_fltr: Symbol errno, version GLIBC_2.0 nav definēta failu libc.so.6 ar saiti laika atskaites
dd: I / O error
. / softload: Line 1.412:
Nevar iegūt informāciju no FS.0 ir # 1 CD.
Nevarēja iegūt platformas vai informācijas izplatīšanu: komanda nav atrasta

Es esmu Newbie Linux un man vienkārši ir instrukciju kopums, no kuras instalēt Cadence.Vai kāds lūdzu guide man par to, ko es varu darīt, lai instalētu Cadence IC-5.0 2007 Mandriva PowerPack vai man atkal iet atpakaļ līdz 9,2 Mandrake?Vai ir kādas bibliotēkas vai daži iepakojumi es varu uzstādīt, lai Cadence var uzstādīt?Tikko no ziņkārības, var Cadence strādāt uz Windows XP pro SP2?Pateicība.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back