kļūda HFSS - acs paaudzes nav

N

nipunamr

Guest
vai kāds no jums zina, kāpēc es esmu kļūst follwing kļūda? [Kļūda] acs paaudzes nav. Specifiskas detaļas var atrast Modeler> Modelis analīze> Rādīt analīze Dialog> Pēdējā Modelēšana Mesh. (10:51 19 maijs 2008) [kļūda] Modelēšana pabeigts ar izpildes kļūda uz servera: Local Machine. (10:51 19 maijs 2008), kad es apstiprināt man nav get any brīdinājumu tomēr, kad es palaist man iepriekš kļūda. Paldies

Ir iespējams kaut ko nepareizi ar savu modeli. Man dažkārt "fiksētu" šāda veida problēmu, redrawing modeļa (no nulles). Validate ne vienmēr nozvejas visas problēmas. Ja modelis nav pārāk sarežģīti, ka varētu būt vienkāršākais risinājums. Vēl viens paņēmiens ir rūpīgi vērtēt modelim lielu palielinājumu, lai redzētu, vai tur ir tapas vai klaiņojošu malas, kas nepieder.

acs paaudzes neizdodas nozīmē daži pārklājas reģioni ir tur, kas nav pienācīgi definēti, un tas noved pie acs netiek radīts vai nu jūs pārbaudīt dizaina slāņus vai ievilktu to

lūdzu pārliecinieties maksimālais acs garums jums ir dota, ir pareizi citādi šī kļūda notiek. Arī kā akedar saka reģions varētu pārklājas. Pārbaudiet stūri un jūsu modeļiem krustojumā.

Jūs probabely krustot 2 stieni kopā, pārliecinieties, ka jūsu ievietošana nav niecīga malām.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back