kārtība, lai iegūtu dispersijas diagramma

A

arora_navdeep

Guest
Sveiki

In Empire Xccel programmatūras ..Es gribu saņemt dispersijas diagramma izmantojot EBG struktūru.Var kāds palīdzēt, lai saņemtu dispersijas diagramma ..... PLZ man pateikt iegūšanas procedūru dispersijas diagrammu Empire programmatūru.Man visi S parametri, Radiācijas Patterns, pretestība grafikus izmantojot FFPW modeli.Bet i dont zināt, procedūru, kā iegūt dispersijas diagramma jeb "fāzes pārdomu pret biežums graph" ir Empire Software.Esmu iepazinies ar pilnu grāmatu "fdtd modelēšana ierobežotas izmēra EBG struktūru".BT šajā grafikā procedūra, lai iegūtu nav minēts.
var kāds man pateikt procedūru, lai iegūtu grafiku.

Sveicieni,

Navdeep

hi Navdeep

Ja jūs sekot modelim FFPW ar papīra Imst cilvēku tāpēc es domāju, ka jums vajadzētu aktivizēt biežums atkarīgs rezultāts no postprocessing par tālu laukā un Sub1 direktorijā jums pārveido failus kā trīs coloumns biežumu, amplitūdu un fāzi, no kuras jūs varat izmantot šos posmus gan simulācijas (EBG un PEC), lai iegūtu pārdomu posma raksturīgo līkni.

Sveiki

Es cenšos iegūt dispersijas diagramma bet atkal tas ir parādīti kļūdas.Kļūda ir "nepareizs rezultātus: apsverot pievienojot atstarpi starp nftff lodziņā un un robežas vai struktūras".Izmēri nftff kastes un pw kaste nav minēti dokumentā.Tātad, kādi ir izmēri, lai iegūtu rezultātu?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back