Kārtējo pārvedumu attiecība Photocoupler

B

bert_kak

Guest
Puiši, Vai jūs varat paskaidrot man, kas ir kārtējo pārvedumu attiecība photocoupler un kāds ir mans pamats, izvēloties kārtējo pārvedumu attiecība, jo es redzēju photocoupler datu lapu un tur ir daudz variantu par VKS. Paldies.

100% kārtējo pārvedumu attiecība nozīmē, ja jūs nodot 5mA uz LED jūs saņemsiet 5mA no tranzistors. Precīzus testa apstākļi būs šajā datu lapā. Izvēloties Kārtējo pārvedumu attiecība, iespējams, nav kritiska. Tas ir vairāk iespējams, ir lieta, ka jūs vienkārši izmantot datus, lai izvēlētos LED disku strāvas un Phototransistor slodzi. Keith

100% kārtējo pārvedumu attiecība nozīmē, ja jūs nodot 5mA uz LED jūs saņemsiet 5mA no tranzistors. Precīzus testa apstākļi būs šajā datu lapā. Izvēloties Kārtējo pārvedumu attiecība, iespējams, nav kritiska. Tas ir vairāk iespējams, ir lieta, ka jūs vienkārši izmantot datus, lai izvēlētos LED disku strāvas un Phototransistor slodzi. Keith
tas nozīmē, ja man ir VKS 200% i saņems 20mA no tranzistors. tāpēc es būs balstīta savu izvēli atkarībā no pašreizējā prasība, lai tranzistors sānu ķēde? es esmu labot. Paldies.

Ja jums ir 200% pārneses koeficients, tad tas nozīmē, ka jūs saņemsiet 10mA uzmanību 5mA, kaut arī jums ir nepieciešams, lai pārbaudītu datu lapu īpašos nosacījumus. Piemēram, ja šie rādītāji tiek kotētas 5mA in, tas nenozīmē, nodošana attiecība būs tāds pats, ja jūs tikai izvirzīti 1mA collas Esi uzmanīgs, lai pārliecinātos, ka Jums noformēt, lai gan minimālo un maksimālo kārtējo pārvedumu attiecība, ne tikai tipisks. Keith.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back