kāpēc uzlēkt metāls var atrisināt antenu efekts?

O

ola

Guest
kāpēc uzlēkt metāls var atrisināt antenu efekts?

jebkurš, kas var man pateikt princips?

Paldies!

Hi,

galvenais ir tas, ka antenas efekts notiek laikā, ražošanas, būvniecības laikā, ja diodes ir savienota ar poli vārtiem, tad iekasē maksājumus bojājumus vārtiem oksīda.

jā, ja vārtiem uzreiz izveido savienojumu ar augstāko līmeni, lēkt uz augšu metālu, lielu maksājumu summas nevar apkopot, bet poli beidzot savienotas ar difūzijas daļēji visaugstākajā līmenī, tādējādi nav antena pārkāpumus parasti occure.

ceru, ka tas palīdz.

maksa uzkrāšanās ir tieši proporcionāls attiecība justies poli (metāla un tieši saistīts ar to), lai aktīvi poli ..kumulatīvo antena ..

kad mēs metāla hoppping mēs faktiski samazināt šo koeficientu, samazinot metālu tieši saistīti ar lauku poli ..tādējādi samazinot maksu uzkrāšanu ...

abcyin rakstīja:

Hi,galvenais ir tas, ka antenas efekts notiek laikā, ražošanas, būvniecības laikā, ja diodes ir savienota ar poli vārtiem, tad iekasē maksājumus bojājumus vārtiem oksīda.jā, ja vārtiem uzreiz izveido savienojumu ar augstāko līmeni, lēkt uz augšu metālu, lielu maksājumu summas nevar apkopot, bet poli beidzot savienotas ar difūzijas daļēji visaugstākajā līmenī, tādējādi nav antena pārkāpumus parasti occure.ceru, ka tas palīdz.

ola rakstīja:

...
vai kopsavilkums:

blokā līmenī izkārtojumu, antena pārbaude nav nepieciešama?

Antenas uzlādes iet ar gravēt perifēriju, pašreizējo slāni.
Slāņi, kas vēl nav laisti uz leju, ieguldījumu bez maksas.
Antenas izpilde notiek ar vārtu tuneļu pašreizējo (vārtu zonā)
tā kā nav antenas izplūdes diodēm.Pēc bloka līmenī jums var nebūt diriģents perifērija
neveiksmei, bet tas joprojām varētu būt labāk standartizēt par iegulto
džemperis, vai nodot piespraudes augstākā līmenī kaudze, tāpēc jums nav
ir atgriezties vēlāk.Varat dizains šūnas, kas ir antena,
tīrīt ar celtniecības zemāko slāņu vismaz.

ola rakstīja:abcyin rakstīja:

Hi,galvenais ir tas, ka antenas efekts notiek laikā, ražošanas, būvniecības laikā, ja diodes ir savienota ar poli vārtiem, tad iekasē maksājumus bojājumus vārtiem oksīda.jā, ja vārtiem uzreiz izveido savienojumu ar augstāko līmeni, lēkt uz augšu metālu, lielu maksājumu summas nevar apkopot, bet poli beidzot savienotas ar difūzijas daļēji visaugstākajā līmenī, tādējādi nav antena pārkāpumus parasti occure.ceru, ka tas palīdz.

erikl rakstīja:eek:la rakstīja:

...
vai kopsavilkums:

blokā līmenī izkārtojumu, antena pārbaude nav nepieciešama?

maksas laikā uzkrātā ražošanas konkrēta metāla līmenī skalo pirms fabricating nākamās metāla level.Hence ir nolarge izmaiņas acculmulation.

Kapil

kapilsn rakstīja:

maksas laikā uzkrātā ražošanas konkrēta metāla līmenī skalo pirms fabricating nākamās metāla level.Hence ir nolarge izmaiņas acculmulation.Kapil

uzkrātie maksājumi ir process izņemti sauc CMP ķīmisko mehāniskā pulēšana / Planerization.

Es arī domāju, ka tas bija apdedzināšanai
"Rūdīšana solis dziedē zaudējumiem un cēloņiem implantēto leģējošo piedevu atomi pārcelties uz aizstājošo režģi vietās."

jāsniedz domājuši par CMP, jo tas ir solis starp metāla slāņiem.

Isn't tas, ka CMP nebija izmantot agrāk tehnoloģijām?
Kapil

kapilsn rakstīja:

Es arī domāju, ka tas bija apdedzināšanai

"Rūdīšana solis dziedē zaudējumiem un cēloņiem implantēto leģējošo piedevu atomi pārcelties uz aizstājošo režģi vietās."

Puiši, mēģiniet domāt fiziski:
, I'm reusing your drawing!) :

(Pozitīvs) maksu nozvejotas no jonu gravēt process tiek nozvejotas tikai pašreizējā top metāla (tiek iegravēti), ti, gadījumā m2 tiek iegravēti, vienkārši m2 daļām apzīmēti ar vārdu "vienāds" pazīmes ("=", paldies olu
, es esmu atkārtoti jūsu zīmējumu!):
Kods:

Pad ---

via3 o

m3 ---

via2 o

m2 ================ =======

via1 o o o

m1 ---------------------------------- -----

turpinājums O

vārti ------

erikl rakstīja:

Puiši, mēģiniet domāt fiziski:, I'm reusing your drawing!) :
(Pozitīvs) maksu nozvejotas no jonu gravēt process tiek nozvejotas tikai pašreizējā top metāla (tiek iegravēti), ti, gadījumā m2 tiek iegravēti, vienkārši m2 daļām apzīmēti ar vārdu "vienāds" pazīmes ("=", paldies olu
, es esmu atkārtoti jūsu zīmējumu!):Kods:

Pad ---

via3 o

m3 ---

via2 o

via1 o o o

turpinājums O

vārti ------

erikl rakstīja:Kods:

Pad ---

via3 o

m3 ---

via2 o

via1 o o o

turpinājums O

vārti ------

ola rakstīja:

Hi erikl,

Vai jūs domājāt maksa ir jāizskalo ar "mitro tīrīšanu" solis?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back