Kāpēc Super avots sekotājs AC atbildes liecina, ka ir pāris konjugāta centru?

D

dominoeff

Guest
Hi guys: Es esmu, izmantojot super avotu sekotājs, lai uzlabotu savu vadītāja apgriezties rate.but tas rada manu ķēdes oscilation, AC simulācijas liecina, super avota follwer deva konjugāta stabi, mans analīzi, saņemt divus polses, bet nedrīkst būt konjugāta stabi, varētu kāds paskaidro man!

It `s grūti atbildēt, jo mēs don` t noskaidrot, kurš modelis (precizitāte / realitāte) rokas analīze ir balstīta uz. No otras puses, jo 100% atsauksmes nav nekāds pārsteigums, ka avots sekotājs (imitāciju ar nekustamo FET modeļiem) uzrāda kompleksa pole pāri.

It `s grūti atbildēt, jo mēs don` t noskaidrot, kurš modelis (precizitāte / realitāte) rokas analīze ir balstīta uz. No otras puses, jo 100% atsauksmes nav nekāds pārsteigums, ka avots sekotājs (imitāciju ar nekustamo FET modeļiem) uzrāda kompleksa pole pāri.
Paldies LVW, avots follwer ķēde ir pievienots, un 2rd attēls ir AC simulācijas rezultātu ar hspice. Es tikai izmantojot MOSFET maza signāla modelis, lai analizētu circuit.I var atrast tikai divi reālā centru pie vārtiem M2 un Vout attiecīgi. Es gribu zināt, kāpēc tas ir sarežģīti, un varbūt tādēļ iemesls mana circuit svārstību. Es neesmu pārliecināts, kā lietot atsauksmes teoriju analizēt šo shēmu. Paldies.

Es varu atrast tikai divi reālā poliem.
Tas ir divas reālas kārtis ar vienkāršotu FET modeli (ja neņem vērā iekšējās pretestības un termināla induktori). Bet pievienojot atsauksmes pārvērš to par sarežģītu pole pāri. Arī feedforward nulles var redzēt no fāzes diagrammā. Tas, protams, iespējams noteikt precīzu atsauksmes faktors ķēdē. Bet tas ir sarežģīti, jo M1 iekraušanas izejas ar ieejas pretestība kopēju vārtu pastiprinātāju.

Tas ir divas reālas kārtis ar vienkāršotu FET modeli (ja neņem vērā iekšējās pretestības un termināla induktori). Bet pievienojot atsauksmes pārvērš to par sarežģītu pole pāri. Arī feedforward nulles var redzēt no fāzes diagrammā. Tas, protams, iespējams noteikt precīzu atsauksmes faktors ķēdē. Bet tas ir sarežģīti, jo M1 iekraušanas izejas ar ieejas pretestība kopējās vārtu pastiprinātājs
. Thanks FVM, ja es sapratu pareizi, tā ir 100% atgriezeniskās saites M1. Ja mēs atveram cilpas vietā M1, ķēde ir divpakāpju amplifer, divas kopēja avota amplifer stage.Now mēs savienot Vout M1 avotam, vienlīdzīgas ieejas spriegums ir Vin-Vout, kas nozīmē, atsauksmes koeficients ir 1. tāpēc tagad divpakāpju amplifer darbojas kā vienību pieaugums buferi, vai avots follower.The tuvumā cilpa pieaugums ir Av_o / (1 + fAv_o), f = 1, un šī izteiksme izskaidro, kāpēc 2 īsta centru pārveido kompleksā pāri? Thanks & Regards dominoeff

dominoeff, ar pietiekami cilpa iegūt jebkuras divas reālas poliem var kļūt sarežģīta konjugātu stabi un var pat pāriet uz labajā pusē no plaknes. Jūsu gadījumā, atvērtās cilpas stabi ir reāli stabi un tie kļūst sarežģītāka sakarā ar lielo cilpa pieaugums, mēģiniet sketching sakņu locus gabala vienkāršu divu negatīvas reālās poliem atvērtās cilpas sistēmas vienotību iegūt atgriezenisko saiti saprast.

dominoeff, ar pietiekami cilpa iegūt jebkuras divas reālas poliem var kļūt sarežģīta konjugātu stabi un var pat pāriet uz labajā pusē no plaknes. Jūsu gadījumā, atvērtās cilpas stabi ir reāli stabi un tie kļūst sarežģītāka sakarā ar lielo cilpa pieaugums, mēģiniet sketching sakņu locus gabala vienkāršu divu negatīvas reālās poliem atvērtās cilpas sistēmas vienotību iegūt atgriezenisko saiti saprast.
Paldies saro_k_82, tagad es zinu kaut ko par to, kā tas notiktu, bet tur ir vēl kaut sajaukt mani. Kāpēc es nevaru atrast šo, izmantojot maza signāla modelis FET Par uzskata biežums nav ļoti augsta gala induktivitāti tiek ignorēts, piemēram, FVM said.But es domāju, ka tas nedrīkst būt iemesls, kāpēc man nepareizu pārvades funkciju.. Thanks & Regards dominoeff

............................ Bet es domāju, ka tas nedrīkst būt iemesls, kāpēc man nepareizu pārvades funkciju. Thanks & Regards dominoeff
Tādā gadījumā jums "nepareizi pārvades funkciju"? Simulācijas rezultātā vai teorētisko aprēķinu rezultātiem? Kas īsti ir problēma? Saprast, kāpēc stabi ir sarežģīti? Viena piezīme - cik AC simulācijas darbojas veidi: Jūs nedrīkstat akli uzticēties ac simulācijas. Pat gadījumā, ja nestabilitātes apjomu atbildes var būt tikai maza sasniedzis maksimumu. Kas par pieaugošo fāzes īpašības jūsu Bode diagrammā? Jums vajadzētu paplašināt simulācijas ar augstāku frekvenču joslām (vismaz desmit gadus).

Bet es domāju, ka tas nedrīkst būt iemesls, kāpēc man nepareizu pārvades funkciju.
Nē, kā jau minēts, jūs saņemsiet komplekss pole pāris jau ar vienkāršu FET modeli. Bet jums nav parādīt savu aprēķina slēgtas cilpas pārvades funkciju, tāpēc mēs nevaram zināt, vai kāpēc tas ir nepareizi.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back