Kāpēc soli funkcijai ir Furjē?

S

safwatonline

Guest
veida muļķīgs jautājums, bet anyway, man bija jautājums, kāpēc soli funkcijai ir Furjē ņemot vērā, ka tā nespēj ierobežot (piemēram, absolūti integrable), kas nozīmē, ka tā neatbilst Dirichlet 's nosacījumiem.

Sveiki, es domāju, ka fiziski, kaut kam pārmaiņu temps, vajadzētu būt frekvences komponenti un kur ir bieži sastāvdaļa, ir Furjē. Solis funkcija ir straujš pārmaiņu temps pie t = nulles, un, ja tas turpinājās atpakaļ bez šīs pārmaiņas, Furjē būtu saudzējuši tā. Regards, [url = http://bharathyeju.blogspot.com] Laktronics [/url]

Hi Friend, es piekrītu laktronics, kas nozīmē, ka pasākums funkciju norāda pēkšņi "soli" palielināšanu. Tagad, pieņemsim, ka šis solis tika nosūtīti ar Inductor / Kondensatoru o / p fuction nemainīs uzreiz ... bet gan "sluggisly". Furjē pārveidojuma komponenti (ti, Furjē izplešanās), kas faktiski norāda tās transiton frekvences. Ceru, ka man bija lietderīgi ....!! Sai

Es neatceros math detaļas (un, pavisam godīgi, es nevēlos, lai būtu atcerēties tos atkal: D), bet es domāju, ka ir, ja ievadāt valstība vispārējo funkciju (Diraks Delta ir slavenākais no ), kur neatņemama definīcija ir "paplašinātā", lai pielāgotos šīm grūtībām.

labi, patiesībā man nebija taisnība, jo U (t) tas pakļaujas Dirichlet stāvokli, jo integrācija ir nenoteikts nav nenoteikts!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back