kāpēc skursteni pointr no 8051 palielināšanās pēc pushin īsumā datu

M

m

Guest
hi atkal ...
1 vairāk šaubas ....
kāpēc tas ir tāpēc, 8051, ka tad, kad mēs push sumthin uz steku, ... tās SP ir palielina par 1, bet tā tikai pretējo 8085, 86 un citi ...

nybody var PLZ man pateikt, ...thnx iepriekš

mīti

Man nav pieredze 8051 programing, bet jums ir redzēt, kur skursteni rādītāju sākuma, ja tas sāk augšgalā RAM tā whill samazinājums aftet katrs stumtu, bet, ja sāk ar 0 adreses tas palielinās pēc katras push .. .mīti rakstīja:

hi atkal ...

1 vairāk šaubas ....

kāpēc tas ir tāpēc, 8051, ka tad, kad mēs push sumthin uz steku, ... tās SP ir palielina par 1, bet tā tikai pretējo 8085, 86 un citi ...nybody var PLZ man pateikt, ...thnx iepriekš

Spiežot baits uz kaudze ar C51 vienmēr būs pieaugums kaudze rādītājs (SP), jo C51 arhitektūru.
Pēc reset SP ir vienāds ar 0x07 un pirmo uzstājām baits tiks rakstīts uz adresi 0x08, jo pirmajā SP ir palielina, un tad baits ir rakstīts pēc adreses SP punktos.

Par galīgā atbildes uz '51 arhitektūru jums vajadzētu izlasīt '51 "bible" (User Manual), par saišu kopumu skatīt http://www.8052.com/faqs.phtml?FAQ=120112

wek

hey guyz
es zinu, tas viss, ka, ja mēs push adreses datus kaudze, SP un 8051 porcijām, un tās reset ir 0x07, lai mēs "ve ir pirmais solis SP un tad spiediet datus kaudze kā kaudze adrese sākas no 08h ... ... bet mans jautājums bija, ka, kāpēc tā ir tik atšķirībā no 8086, un visiem .. kur SP samazinājumi un reset vērtību SP ir augstākā adrese kaudze ...

Es domāju, ir jābūt dažas priekšrocības, kas šāda veida arhitektūras datz y tas tika veikts tāpēc es gribu KNO šī iemesla dēļ ....starp citu, pateicoties u visu ....

Nedomāju, ka pastāv reāls iemesls, ka.To var īstenot vai nu veidā.

Es varu tikai spekulēt, ka 8051 ir stingri iegulto ierīci, un tādējādi pārpildītā kaudze neietekmēs citas programmas.Attiecībā uz 80x86, kas ir generarl universāla mikroprocesoru, Jums var būt vairāk nekā viena programma darbojas vienā un tajā pašā atmiņas (RAM), kas ir arī kopīga ar datu telpu un kaudze.Pārpildītā kaudze ar noteiktu programmu, tādējādi tieši ietekmēt savu programmu, nevis citiem.

Atkal, tas ir tikai mans spekulāciju, ne vienmēr patiesais iemesls, kāpēc tas tika darīts, ka veidā.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back