kāpēc PLL izkārtojums grūti, salīdzinot ar citiem

G

gksivas

Guest
kādi ir metodes mums ir jāizmanto, vienlaikus darot PLL izkārtojumu, īpaši VCO. kāpēc tas ir grūti. Tagad, kas technolgy izmanto par PLL (vidējais 90nm vai 130nm vai 180nm). vēl viens jautājums, kāpēc maksa sūknis ir tik grūti kā VCO. var kāds pastāstīt par CCO, jo tādā gadījumā mēs izmantosim VCO un tādā gadījumā CCO. var kāds atbildēt uz manu jautājumu, pateicoties

[Quote = gksivas] kādi ir metodes mums ir jāizmanto, vienlaikus darot PLL izkārtojumu, īpaši VCO. kāpēc tas ir grūti. Tagad, kas technolgy izmanto par PLL (vidējais 90nm vai 130nm vai 180nm). vēl viens jautājums, kāpēc maksa sūknis ir tik grūti kā VCO. var kāds pastāstīt par CCO, jo tādā gadījumā mēs izmantosim VCO un tādā gadījumā CCO. var kāds atbildēt uz manu jautājumu, pateicoties [/quote] izkārtojums metodes? Es domāju, svarīgākais atlīdzība izkārtojums ir sakritība un parazitāras samazināta. Jo īpaši attiecībā uz augstas frekvences. Maksa sūknis būtu mached woundfully jo tas ietekmēs joslas un piesis PLL. Augstas veiktspējas dizainu, mēs izmantosim LC tvertne VCO. Lieliem tuning klāstu, tā būtu CCO.

paldies jecyhale, var u PLS sniegt man kādu svarīgu materiālu par PLL izkārtojumu.

[Quote = gksivas] paldies jecyhale, var u PLS sniegt man kādu svarīgu materiālu par PLL izkārtojums [/quote]. Čau, man nav izkārtojums materiāls par PLL izkārtojumu, bet es atrast dažas papīra vai grāmatas par RF izkārtojumu jums. Lūdzu uzgaidiet.

thanku jecyhale, pls meklēt mani, es esmu lūdzot u. izkārtojums metodes PLL.

čau jecyhale, kā es varu redzēt tēmu. kā mēs varam searh par šo tēmu 308920.html. pls atbildi.

troksnis ir svarīgs PLL, tāpēc pasākumi ir jāveic, lai samazinātu to, piemēram, izmantojot vairogs?

[Quote = gksivas] čau jecyhale, kā es varu redzēt tēmu. kā mēs varam searh par šo tēmu 308920.html. PLS atbilde [/quote]. Vienkārši nokopējiet adresi un atvērt.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back