Kāpēc "****" nosodījusi?

J

jpanhalt

Guest
Nosaukums parādīsies kā četras zvaigznītes. Vārds ir "heck" ar "a", nevis "e." Gerundijs forma darbības vārda ir atļauta. Kāpēc ne vārda? John

I guess "h.ack" ir tabu vārds kopā ar kādu ļaunprātīgu vārdiem-par šo forumu. Protams gerundijs formā darbības vārds ir galvenokārt nelikumīga lieta darīt. (Es teicu galvenokārt ...). Tātad, lai izvairītos diskusijas par šīm lietām, par forum-tā ir censored.

Ak Dievs, es nedomāju, ka es kādreiz hacked kaut ko nelegāli. Varbūt es anulē garantijas, bet tas ir lēti un viegli veids, kā iegūt dažas diezgan sarežģītas lietas. Angļu valoda ir bagāta valoda. Mēs regulāri veikt darbības vārdu no lietvārdiem (piemēram, Bork). Pat vārdiem "stuff" un "junk" var izmantot necenzētas nozīmē. Otro dienu, es centos pēc kaut ko par to, ka personai būtu h.ack kaut ko darot šādu un tā. Tas nav ieteikums par jebkuru nelikumīgu darbību. Kad tas tur rāda uz augšu kā zvaigznītes, es biju satriekts. Ko es ierosinu, ka vārds ir nonāk šādā kopīgas izmantošanas, ka tās citas nozīmes ir samazinājies līdz ceļmalā elektronikā un var ignorēt šeit. John

Nu es dont pat zināt, galvenais iemesls. Es tikko ierosināja hipotēze balstās uz pieņēmumu. Es varētu būt nepareizi. Es saprotu, ko jūs saka. Bet es dont zināt, kāpēc tas ir tāpat, ka ...

Jānosaka, bet man vajag atjaunot naktī. Atvainojamies par problēmām.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back