kāpēc noma studentiem darīt stažēšanās?

D

david90

Guest
Kādas ir priekšrocības, iznomājot studentiem darīt prakses vietā darbā pieredzējušu darbinieku?

Tas ļauj darba devējiem novērtēt cilvēkus nezināmu talanta līmeni un piedāvāt labu tiem pastāvīgs darbs, kad tavs absolvents.

Es būtu pragmatisks:

Ja * sarežģītību noteiktu uzdevumu () nav tik augsts nepieciešama ierobežotu laiku, tad stažēšanās ir ļoti lēts risinājums (salīdziniet 600E / m vs 2500e-3000e par pieredzējis puisis).Tā kā tas ir finansiāli pievilcīgs uzņēmums, viņi var piedāvāt jums "neko", viens patiešām vajadzētu pievērst uzmanību uz "kā šāda prakse var saņemt mani no mācīšanās viedokļa?"and so forth, because obviously u dont do it for money.

"Precīzāk, tas ir saskaņā ar manu karjeru projektu un?"
Utt, jo acīmredzot u dont do to naudu.(*) Kā piemēru uzdevums, ļoti bieži tas palīdz pētniecības sabiedrību grupām, lai sāktu pirmo izmeklēšanu vēlamo domēnu vai projektu.
Pēdējo reizi laboja Tahar gada 17 Jūl, 2006 17:17; rediģēts 1 reizi kopā

Quote:

Es būtu pragmatiskāk, cik es esmu bažas:Ja noteiktu uzdevumu (* sarežģītība), nav tik liels nepieciešama ierobežotu laiku, tad stažēšanās ir ļoti lēts risinājums (salīdziniet 600E / m vs 2500e-3000e par pieredzējis puisis).Tā kā tas ir finansiāli pievilcīgs uzņēmums, viņi var piedāvāt jums "neko", viens patiešām vajadzētu pievērst uzmanību uz "kā šāda prakse var saņemt mani no mācīšanās viedokļa?"
"Precīzāk, tas ir saskaņā ar manu karjeru projektu?"
un tā tālāk, jo acīmredzot u dont do to naudu.(*) Kā piemēru uzdevums, ļoti bieži tas palīdz pētniecības sabiedrību grupām, lai sāktu pirmo izmeklēšanu vēlamo domēnu vai projektu.

interni ir ideāli vienkāršus uzdevumus, kas nav pieredzējis inženieris vēlas darīt.turklāt tie lēti.

samazināt izmaksas, intervējot laiku, HR laikam, labumu, un visu deviņu būvētavām.Interni tendence strādāt ... tā nav OT nav jāmaksā par šī gada dienām.

estradasphere rakstīja:

interni ir ideāli vienkāršus uzdevumus, kas nav pieredzējis inženieris vēlas darīt.
turklāt tie ir lēti.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back