Kāpēc mums vajag SiO2 satura, rēķinot Silicon substrāts Micromachined Microstrip antenas?

I

ihamieh

Guest
Hey guys, es neesmu pārliecināts, kāpēc mums vajag SiO2 satura, rēķinot Silicon substrāts Micromachined Microstrip antenas? Esmu paredzēts taisnstūra bloku antena uz silīcija pamatnes ar gaisa dobumu, bet to, ko es esmu redzējis uz vairākiem dokumentiem, kurus tie izmanto kārtiņu SiO2 virsū Si substrāts kāda iemesla dēļ. Vai kāds zina? I appreciate palīdzību Pateicība, Sam

Bloku antena ar gaisa spraugu dobumā ir grūti izgatavot. Apturēta struktūrā var pārtraukumu kodināšanas procesā, jo sava svara.

Sveiki Yadavvlsi Tātad, mums būs noņemt silīcija dioksīda (SiO2) pēc glabāšanā plāksteris? Tikai domāju, ka jauc mani ir tā, ka es neesmu pārliecināts, kāpēc lielākā daļa no izmantotā papīra SiO2 satura, rēķinot uz silīcija pamatnes, neizmantojot šo slāni aprēķinu (plāksteri un ielaiduma baroti izmēri)! Lūdzu padomu,

Cilvēki nav sniegta visa informācija, kas zinātnisko rakstu. Viņi kaut kā aprēķināt biezumu, bet nedod to pētniecības papīra. Vai nu viņi izmanto simulācijas, lai saņemtu to, vai kādu hit un izpētes (mainot SiO2 biezums ražošanas sevi). Ja viņi dod visus datus papīra, ikviens var atkārtot savu darbu.

hello Yadavvlsi, Vai jūs domājat, mēs varam izlaist SiO2 no ražošanas process, ja mums ir pietiekami daudz biezums Si zem plāksteris? Es domāju 250um biezums Si saskaņā ar plāksteris un 250um gaisa dobuma! Lūdzu padomu, Paldies, Sam
Cilvēkiem nav sniegta visa informācija, kas zinātnisko rakstu. Viņi kaut kā aprēķināt biezumu, bet nedod to pētniecības papīra. Vai nu viņi izmanto simulācijas, lai saņemtu to, vai kādu hit un izpētes (mainot SiO2 biezums ražošanas sevi). Ja viņi dod visus datus papīra, ikviens var atkārtot savu darbu.

Vai jūs pētniecības zinātnieks? Kas instruments jūs izmantojat, lai projektēšanā? Jūs varat post ekrānuzņēmums jūsu dizains?. Vai ir kāds īpašs iemesls, lai izmantotu gaisa dobumu ne SiO2?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back